Gemeente Harderwijk: primeur met ontvangst twee publicaties maatschappelijk vastgoed!

Harderwijk, 20 oktober 2011

Vergezeld van directeur Carin Wormsbecher van drukkerij Wedding hebben vastgoedmanagement specialisten Hans Schut en Paula Smits allebei hun gloednieuwe publicatie uitgereikt aan wethouder P. den Besten van de gemeente Harderwijk. En dat is in meerdere opzichten een opvallende primeur.

Maatschappelijk vastgoed geniet namelijk niet alleen in Harderwijk veel belangstelling, maar staat momenteel als zeer actueel thema in veel gemeenten hoog op de financiële en maatschappelijke agenda. En dat is terecht.

De laatste tijd zijn er diverse onderzoeksrapporten verschenen over de omvang en de samenstelling van gemeentelijk vastgoed, of zoals in de volksmond: maatschappelijk vastgoed. Sombere berichten over tegenvallende grondexploitaties voeren daarin de boventoon. Maar er is nu ook goed nieuws. Dat laten Hans Schut (Cobalt Consult) en Paula Smits zien (Smitsprojektbegeleiding) in hun recente publicaties. Onafhankelijk van elkaar hebben zij de talrijke kansen van gemeentelijk vastgoed vanuit hun eigen invalshoek beschreven in twee uiterst leesbare boekjes.

Hans Schut heeft wat hij zo treffend noemt het “Palet voor Maatschappelijk Vastgoed” belicht. Daarin wordt op heldere wijze een praktisch werk- en denkmodel beschreven. En Paula heeft de tweede druk van haar eerdere succesvolle uitgave “Gemeentelijk Vastgoedmanagement” opnieuw uitgebracht met een hoofdstuk over verduurzaming.

Dergelijke publicaties zijn vrij uniek in het opkomende nieuwe vakgebied van vastgoedmanagement. En dat des te meer omdat beide drukwerken zijn geproduceerd door de Harderwijkse Drukkerij Wedding die ook voor de gemeente drukwerk verzorgt.

Toeval of niet, wethouder Den Besten nam als primeur de exemplaren in ontvangst op het gemeentehuis en toonde zich verheugd over deze boekjes die een actueel thema aansnijden in de gemeente.

Meer informatie:
www.drukkerijwedding.nl; Carin Wormsbecher, tel. 0341 412 501  
www.smitsprojektbegeleiding.nl; Paula Smits, tel. 06 50635034
www.cobaltconsult.nl; Hans Schut, tel. 06 17 565692

 v.l.n.r. Paula Smits (Smits Projektbegeleiding), Hans Schut (Cobalt Consult), Pieter den Besten (wethouder gemeente Harderwijk), André van Dijk (Hoofd Vastgoed en Wonen gemeente Harderwijk)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Cobalt Consult

http://www.cobaltconsult.nl

Hans Schut is eigenaar van het Apeldoornse adviesbureau Cobalt Consult. Als adviseur Maatschappelijk Vastgoed levert hij landelijk advies en ondersteuning bij Accommodatiebeleid, Ontwikkeling van Maatschappelijk Vastgoed en Beheer en Exploitatie van Maatschappelijk Vastgoed. Hans Schut is auteur van het boekje "Het Palet voor Maatschappelijk Vastgoed" dat het gehele werkveld op een bijzonder toegankelijke manier beschrijft.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief