Geen verborgen kosten

Steeds meer bedrijven gebruiken hun producten en diensten om een extra vergoeding op te strijken tijdens het aankoopproces. Een klassiek voorbeeld is dat wanneer u een online vlucht boekt, u vaak verplicht bent reserveringskosten, administratiekosten, creditcard fees etc. te betalen en zo gaat de lijst nog wel even door.
Soortgelijke verborgen kosten, waar de laatste tijd steeds meer over geklaagd wordt, duiken vaak op bij fondsbeheerders, die uiteindelijk extra kosten in rekening brengen waar de klant absoluut geen weet van had. HMB Investments beweert met trots dat zij alle kosten die tijdens transacties kunnen ontstaan altijd vooraf met haar clienten communiceert, zodat er achteraf geen verrassingen ontstaan. De klant weet precies waar hij aan toe is en kan op tijd besluiten wel of niet tot aankoop over te gaan.
“Bij HMB Investments vinden wij het van het grootste belang dat klanten een comfortabel gevoel hebben en dat de relatie gebaseerd is op vertrouwen, in tegenstelling tot bedrijven die hun klanten afschrikken door achteraf onvoorziene kosten in rekening te brengen. De klant is bij ons volledig in controle, hij heeft het voor het zeggen”, zegt een directielid bij HMB.
Voor meer informatie kijkt u op hun websitewww.hmb-investments.com.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief