Geelgouden kettingen

Wat is geel goud?
Geel goud geeft de meest gele gouden kleur aan je sieraden, vandaar ook de naam geel goud. Door die reden wordt het veel gedragen door mensen. Er wordt gebruik gemaakt van koper en zilver om het goud stevigheid te geven. Het kan technisch gezien 24 karaats goud bevatten, maar de meest verkochte soorten zijn 14 en 18 karaats goud omdat je dat de gehele dag kan blijven dragen zonder dat het kapot gaat. Het aantal karaats is in vergelijking met witgoud hetzelfde. Naast dat het er anders dan witgoud uitziet zijn de gebruikte metalen anders. Zo wordt er witgoud gebruik gemaakt van nikkel, zink of zelfs platina. Als afwerking wordt er bij witgoud rhodium gebruikt. Bij geel goud wordt er geen afwerking gebruikt.
Vroeger was geel goud het populairst. Dit is tegenwoordig ingehaald door witgoud. Maar het is nog steeds een veel gekozen soort omdat het een unieke gele kleur brengt.

Soorten geelgouden kettingen
Er bestaan vele soorten beeldjes en hierdoor zijn er vele geelgouden kettingen mogelijk. Maar je kunt er uiteraard ook voor kiezen om geen hanger aan je ketting te bevestigen. Verder zijn er net als bij veel sieraden een aantal soorten kettingen waar je uit kunt kiezen. Bovendien zijn ze in veel maten beschikbaar. Van hele korte tot erg lange.
Collier
Colliers zijn korte halskettingen. Ze zijn als geelgouden soort een mooie verschijning bij je uiterlijk. Dit omdat de gele kleur duidelijk naar voren komt.
Schakelketting
Wanneer je een schakelketting wilt aanschaffen heb je de keuze uit veel soorten. Soorten waar je bijvoorbeeld uit kunt kiezen zijn de zogenaamde figaro, anker, jasseron en de gourmet. Het ligt persoonlijk welke het beste bij je past.

Lange ketting
Een beeldje aan een lange ketting valt erg op en als deze ketting dan ook nog eens van goud is dan val je helemaal op. Daarom kun je deze ketting niet op alle gelegenheden dragen. Meer inf op alles-over-mode.nl.

Parelketting
Als je van parels houdt dan is de parelketting iets voor jou, met gouden parels zorgt deze ketting voor een mooie finish van je outfit.
Hoe duur zijn geelgouden kettingen?
Je kunt geelgouden kettingen goedkoop,  maar ook in een dure variant krijgen. Zo kun je bij Bol.com voor ongeveer 100 euro een geelgouden ketting kopen. Bij juweliers kosten ze echter een stuk meer en ben je zo honderden euro’s kwijt.

Kan het nog goedkoper?
De ketting zelf kun je niet nog goedkoper krijgen, maar wat je wel kunt doen is alleen het beeldje aan te schaffen. Deze heb je voor ongeveer 70 euro bij Bol.com

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Meli Ken

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief