Ga aan de slag en pak je bonus

Na het nieuwe werken en het prettig werken is er nu een nieuwe manier van werk vinden. Twiglers helpt je niet alleen een baan te vinden die bij je past, je ontvangt zelfs een startbonus als het contract met je nieuwe werkgever is getekend! Sinds september zijn de vacaturesites in de lucht, dus sla je slag en pak die bonus.

Twiglers, gevestigd in Den Bosch, wil meerwaarde bieden, een lichtbaken zijn in de onoverzichtelijke jungle van de online recruitment. Daarbij gaat de organisatie eigenwijs te werk. Vriendelijk, betrokken, duidelijk en met de nodige humor worden werkgevers en werkzoekenden begeleid naar de juiste match. Deze match wordt bereikt door te opereren in sterke niches en door uitstekende service te verlenen. In tegenstelling tot de traditionele online werving, ligt bij Twiglers de focus op het menselijk aspect.

“Het werkwoord ‘twig’ zegt het al: begrijpen, doorzien, snappen. Wij begrijpen de behoefte van een werkzoekende, besteden aandacht aan zijn talenten en linken deze met de mogelijkheden. We spelen hierop in met een relevant aanbod en bieden ook concrete ondersteuning in de vorm van onder meer juridisch advies”, aldus Arjan Elbers, de directing Twigler. “Binnen onze organisatie wordt niet gesproken over een platform of over de techniek; wij hebben het over dienstverlening.”

Volgens Elbers is de passieve manier van recruitment (zoals post and pray) definitief passé. “Deze werkwijze is niet effectief en duur. Bovendien past dit helemaal niet meer in deze tijd”, zegt hij overtuigend. “Bij Twiglers staat persoonlijke aandacht en transparantie hoog in het vaandel. Wij hebben meer dan voldoende lef om aan te tonen dat deze sector ook open en eerlijk functioneert.”

Het zelfvertrouwen van Twiglers is zelfs zo groot dat werkzoekenden, die via deze organisatie aan de slag kunnen, een beloning van € 350,- ontvangen. Zij ontvangen een tegoedbon die naar eigen keuze te besteden is bij onder meer de volgende webshops: Coolblue, Bol.com, WE Fashion en Holland Casino. Twiglers is de club die een andere koers vaart, de club die de gevestigde orde om zeep helpt. “Gewoon omdat het moet. Denken in blije klanten, sterke niches en de beste service van de wereld bieden, daar draait het in deze tijd om. Zeker als je mensen helpt bij het vinden van een baan!”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief