Flex pins: een gepersonaliseerde herkenbare reclame uiting!

Vanaf nu kan uw jubileumspeldje in bijna elke vorm of maat geproduceerd worden. Kies bijvoorbeeld voor uw logo, afbeelding of product. Met een Flex pin creëert u een nieuw, origineel en opvallend speldje. Gebruik een speldje voor een speciale gelegenheid, zoals een jubileum of kies voor een subtiele business pin, als herkenning voor uw klanten.

Wat zijn flex pins?

Een Flex pin speldje wordt vaak gebruikt als herkenningspunt voor een bedrijf of merk. Een extra reclamemiddel om binding te creëren, denk bijvoorbeeld aan een club speldje. De speldjes worden veelal op de kleding van de medewerkers bevestigd, zodat ze extra persoonlijk worden en voor iedereen duidelijk herkenbaar zijn. De pins zijn ook perfect in te zetten als jubileumspeldje in een speciale vorm en gepersonaliseerd met een naam. Vanaf nu kan met de full color Flex pin een uniek en opvallend speldje gemaakt worden. En het beste van alles is dat bijna elke vorm of maat mogelijk is.

De Flex pins worden geprint in full color en overgoten met een extra stevige acryllaag. Het resultaat: een sterke, duurzame en luxe speld waarmee u echt opvalt.

Flex pins

Standaard met bedrukking in full color

In de vorm van uw logo, afbeelding of product

Luxe uitstraling door uniek, glanzend 3D effect

De print verkleurt niet (weer- en UV-bestendig)

Gegarandeerd krasvast

Veelzijdige speldjes

Speldjes zijn ideaal voor gebruik in het bedrijfsleven, bij beurzen of een jubileum. Een Flex pin speldje wordt vaak gebruikt om het logo of merk te communiceren. Onze Flex pins kunnen ook individueel bedrukt worden met bijvoorbeeld een nummer of naam.
Op deze manier maakt u het speldje nog persoonlijker. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerd jubileum speldje.

Bevestigingen

De speldjes kunnen op 7 verschillende manieren worden bevestigd. Voor elke toepassing en elk model hebben wij een passende bevestiging.

Uw voordelen

De Flex pin speldjes worden geproduceerd in ons moderne productiepark in Nederland. Hierdoor kunnen wij u flexibele en snelle oplossingen bieden.

Hoge kwaliteitsstandaarden

Ook individuele prints zijn mogelijk

Korte levertijd: standaard 5 werkdagen, spoed in overleg mogelijk

Lage minimale bestelhoeveelheid: slechts 1 speldje

 

Voor meer informatie ga naar www.speldjesfactory.nl of stuur een mailtje naar info@speldjesfactory.nl

 

 

Over Venditio
Venditio is een organisatie die zich richt op het verkopen van promotionele producten. Venditio is gespecialiseerd in het personaliseren van deze promotie artikelen en relatiegeschenken. Met haar brede assortiment van USB sticks, pennen, speldjes, sleutelhangers tot aan badges, banners en stickers biedt zij een breed, doch overzichtelijk aanbod. Venditio heeft zich gespecialiseerd in verschillende printtechnieken, waardoor zij steeds meer producten kan personaliseren. Met de Speldjes Factory heeft zij zich gefocust op de markt van de Speldjes.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief