Exclusieve tuinmeubelen en Design tuinmeubelen

Het is weer weer om de tuin of terras weer lekker op te gaan. Al het vuil van de winter even lekker schrobben, de tuinmeubels weer uit de schuur en genieten maar. Mocht je toe zijn aan nieuwe tuinmeubels, hebben wij enkele tips voor je. Want in de exclusieve tuinmeubelen en design tuinmeubelen  collecties in de winkels, valt er een hoop te zien. Kleur vormt hierbij het toverwoord, maar ook luxe is een kernbegrip. Laten we snel een kijkje nemen!

Exclusieve tuinmeubelen en design tuinmeubelen noemen we wel in een adem, maar er zit wel een beetje verschil in. Wat exclusief is, hoeft niet per se design te zijn en andersom. Toch zul je zien dat veel tuinmeubelen wel exclusief en design zijn. Simpelweg omdat grote en kleine designers de meest mooie tuinmeubelen in elkaar zetten. Allemaal op hun eigen manier.

Fermob
Zo heb je bijvoorbeeld het Franse merk Fermob. Fermob creert bijzondere tuinmeubelen, waarbij zij kleur niet uit het oog verliezen. Fermob tuinmeubelen barsten van de kleur mag je wel zeggen: rood, geel, paars, groen…het kan niet op. Kan heel mooit zijn als je je tuin een geheel andere sfeer wil geven dan het interieur van je huis bijvoorbeeld. Waar je in huis meer ingetogen, naturel kleuren hebt gebruikt, kun je dat in je tuin helemaal anders doen. Dit contrast zie je steeds vaker terug bij verschillende interieurs. En het zorgt inderdaad voor een relaxte sfeer. De tuin mag namelijk best kleurrijk, want de bloemen en planten die er vaak in staan, zijn dat ook. Als je deze kleuren laat terugkomen in het tuinmeubilair, schep je een mooi evenwicht.

Met Fermob tuinmeubelen kan dat dus heel makkelijk. Fermob creert tuinmeubelen van metaal/ijzer en plastic/kunsstof. Het goede hiervan is, is dat de tuinmeubelen onderhoudsvrij zijn. Je hebt er dus geen omkijken naar, gewoon een doekje erbij pakken als het vies is en  klaar is kees.

Fermob valt dus in het rijtje van exlcusieve tuinmeubelen, want ze zijn niet overal te koop. Door het  exclusiviteitsgehalte hangt er natuurlijk ook een bepaald prijskaartje aan vast, maar regelmatig vind je in bepaalde winkels Fermob sale en dan zijn veel spullen in de aanbieding.

One to Sit
One to Sit is een ander merk dat in het rijtje van exclusief en design past. Deze tuinmeubelen zijn erg luxe om te zien. Denk aan het jetset gevoel en leven en dit merk One to Sit past daar helemaal bij. Het is dus niet voor iedereen weggelegd, al helemaal omdat One to Sit in prijsklasse nog hoger ligt dan Fermob. One to Sit heeft daarentegen wel pareltjes in het assortiment, denk bijvoorbeeld aan zonnebedden, tafels, stoelen en banken. Allemaal met een strakke One to Sit design die erg kenmerkend is voor dit merk.

One to Sit pakt het qua stijl helemaal anders aan dan Fermob. One to Sit wil nog meer het exclusiviteitsgehalte laten spreken en je ziet dan ook een meer industriele look. Deze is tegelijkertijd minimalistisch, zonder dat het saai wordt. One to Sit weet daardoor de luxe uitstraling goed over te brengen op het publiek.

Philippe Starck
Philippe Starck, Phillipe Starck, phillip starck of philip starck? Hoe schrij je het eigenlijk? Zoals de kop van deze alinea! Hoewel Philippe Starck zowel bekend is in binnen en buitenland, blijft hij een moeilijke naam hebben. Zijn naam kun je dan misschien wel verkeerd spellen steeds, zijn designs blijven je zeker weten wel bij. Ze zijn opvallend, creatief en staan in elke tuin of terras heel erg mooi. De Philippe Starck stoelen bijvoorbeeld zijn erg stijlvol. Philippe Starck maakt niet gebruik van knalkleuren, maar houdt het kleurpalet bewust rustig. Je ziet dan ook veel pasteltinten terug bijvoorbeeld.

Overigens staan Philippe Starck stoelen ook heel erg mooi in het huis zelf. Je kunt ze bijvoorbeeld plaatsen aan de keukentafel of in de woonkamer gecombineerd met ander meubilair. Wij zijn in ieder geval fan van Philippe Starck, want ook in 2012 zijn er weer heel veel mooie Philippe Starck tuinmeubelen te verkrijgen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Linda Huisman

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief