Etiketten informatie

Wink heeft specifieke kennis over het gebruik van etiketten op kantoor, thuis, op school en in de industrie. Met het leveren van een compleet assortiment bent u bij ons dus aan het juiste adres. U kunt in onze webshop eenvoudig en veilig alles voor uw kantoor bestellen.

CD en DVD etiketten

Stuurt u regelmatig een CD of DVD presentatie naar uw klanten? Met onzeCD en DVD etiketten maakt u een goede indruk vanaf het moment dat uw klant de envelop opent! U kunt zelf uw materiaal ontwerpen, en door de uitstekende kwaliteit van het etiket dekt het de achtergrond van de CD of DVD volledig.

Ronde etiketten

Het hoeft natuurlijk niet altijd rechthoekig te zijn. Wink levert ook ronde etiketten! Met deze speciale vorm kunt u zich onderscheiden ten opzichte van de rechthoekige variant. Deze zijn natuurlijk ook weer naar eigen wens vorm te geven. Ronde etiketten zijn bij uitstek geschikt voor reclame of promotiesticker.

Frankeeretiketten

Heeft u een frankeermachine en bent u op zoek naar frankeeretiketten?. Het product dat wij leveren staan garant voor een scherp afdrukresultaat. Deze producten zijn volgens de postwet toegestaan en is geschikt voor stempel, thermische, en inkjet printers. Met dit product kunt u een hoge oplage snel en gemakkelijk verwerken.

Pinfeed etiketten

Wanneer u dagelijks grote hoeveelheden etiketten gebruikt zijn pinfeed-etiketten meestal de beste oplossing. Het gebruik van pinfeed komt bij logistieke bedrijven het meeste voor. Alle pinfeed etiketten zitten op een doorlopend rugpapier waardoor deze probleemloos door matrixprinters kunnen worden bedrukt.

 

Adres etiketten

Voor het verzenden van enveloppen kunt u onze adres etiketten gebruiken. Hoe vaak komt het niet voor dat u op het aller laatste moment een mailing de deur uit moet doen? Met onze adres etiketten is de inkt direct na het afdrukken droog, en zo kunt u binnen enkele seconden het op de enveloppen plakken.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

werner oostendorp

http://www.wink.nl/kantoorartikelen.html

webdesigner

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief