Einde van frustratie op de huurmarkt in zicht

Einde van frustratie op de huurmarkt in zicht
Den Haag, 13 april 2015

Uit onderzoek van Direct Wonen is gebleken dat er veel frustratie heerst onder huurders tijdens hun zoektocht naar een nieuwe woning. Er zijn veel vraag-en-aanbodsites, maar geen enkele voegt echt waarde toe. Direct Wonen introduceert een radicaal nieuwe aanpak en maakt een einde aan diefrustratie.

Direct Wonen onderzocht de ervaringen van huurders tijdens hun online zoektocht naar een huurwoning. Huurders vinden de zoektocht naar een nieuwe woning ronduit frustrerend. Op de vraag wat huurders vinden van de zoekopties op internet voor een woning, geeft meer dan de helft aan ontevreden of zelfs zeer ontevreden te zijn!

Frustratie
Een veel genoemde reden is dat het woningaanbod totaal niet up-to-date is en na reactie blijkt de woning allang verhuurd te zijn. Maar de grootste irritatie bij de huurder is wel dat hij vaak geen tegenbericht krijgt na reactie op een woning. En er is heel veel vraag, waardoor de huurder behoorlijk wat concurrentie heeft. Conclusie: er zijn verschillende platformen, maar geen van alle voegt écht waarde toe voor de huurder. Direct Wonen gaat het als allereerste helemaal anders doen!

Gratis reageren
Zo kunnen nu alle huurders gratis reageren. Voor de verhuurders was het plaatsenvan hun aanbod altijd al gratis en dit blijft zo. Direct Wonen wil simpelweg dat de huurder uit het mooiste aanbod kan kiezen en zijn droomhuis zo snel mogelijk kan vinden. Hierdoor is Direct Wonen de eerste huurmarktplaats die voor zowel aanbieder als huurder gratis is.

Een voorsprong
Huurders krijgen nu ook de mogelijkheid om zich beter te presenteren aan verhuurders. Dankzij het feit dat reacties worden uitgelicht en de mogelijkheid tot uitgebreide profielinformatie. Daarmee krijgen ze een voorsprong op de concurrentie.

Makkelijker communiceren met huurders
Om het contact met kandidaat-huurders goed te kunnen onderhouden, maakt Direct Wonen het mogelijk snel kandidaten te selecteren en makkelijk met grote groepen huurders te communiceren. Verder introduceert Direct Wonen ook een simpel stap-voor-stapsysteem, waarmee de verhuurder in een handomdraai advertenties kan plaatsen of het verhuurproces kan uitbesteden. Op die manier blijft het woningaanbod up-to-date.

Direct Wonen biedt echte oplossingen voor de huurder en zorgt daarmee voor heteinde van de frustratie op de woningmarkt.

Over Direct Wonen
Direct Wonen is sinds april 2014 een online marktplaats voor huurwoningen. Direct Wonen heeft als doel huurders zo snel mogelijk aan een nieuwe huurwoning te helpen. Niet alleen makelaars en beleggers, maar ook woningbouwcorporaties en particuliere verhuurders kunnen woningen gratis plaatsen. Neem eens een kijkje oponze website: www.directwonen.nl.

Contactgegevens 
Meer informatie is te verkrijgen bij Ted den Bieman, Director @ Direct Wonen via telefoonnummer 070-711 5800 of per mail t.denbieman@directwonen.nl.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Direct Wonen

https://directwonen.nl/

Direct Wonen is sinds april 2014 een online marktplaats voor huurwoningen. Direct Wonen heeft als doel huurders zo snel mogelijk aan een nieuwe huurwoning te helpen. Niet alleen makelaars en beleggers, maar ook woningbouwcorporaties en particuliere verhuurders kunnen woningen gratis plaatsen. Neem eens een kijkje oponze website: www.directwonen.nl.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief