Efficiënte m4v Converteerders verkrijgbaar in de markt

M4v is een video-bestandsindeling die wordt gebruikt om te beperken van het gebruik ervan alleen op de gemachtigde computers. Deze bestandsindeling werd ontwikkeld door Apple en is vergelijkbaar met Mp4-bestanden.  De fundamentele verschillen tussen de twee bestanden is dat een M4V bestand is beschermd door Apple DRM kopieerbeveiliging om te voorkomen dat kwesties met betrekking tot auteursrecht wreedheden en piraterij.  DRM of Digital Rights Management is een technologie die is gemaakt om te beperken het gebruik van digitale inhoud, een digitale-mediabestand en een apparaat volgens fabrikanten wensen. DRM voorwaarden worden gemaakt door de eigenaar van de producten die beslissen hoe de audio- of videobestanden kunnen worden gebruikt en gedeeld. Dus is een M4V bestand beschermd door DRM technologieën een poging om te voorkomen dat onbeperkte toegang tot een digitale inhoud of een apparaat zonder te betalen voor het.

 

M4v bestanden zijn zeer gemeenschappelijk type van video-formaat container die wordt gebruikt door Apple in iTunes winkels en in de apparaten van Apple. Deze DRM m4v bestanden kunnen alleen worden afgespeeld in deze apparaten en in een geautoriseerde computersysteem. Echter een m4v conversie kan het mogelijk maken om te worden gespeeld in alle andere mediaspelers en apparaten. Toepassing van DRM-technologie is een omstreden kwestie onder de klasse van de consument en de eigenaren geworden. Sommige mensen denken het gebruik ervan belemmeren de rechten van consumenten voor beperkte toegang en het bekijken van het product mogen. Terwijl voor de producenten het een manier is voor het verzamelen van inkomsten van hun product ooit gemaakt door het hele leven.

 

M4v extensie is een niet-standaard gebruik van MPEG – 4 video-bestanden die in feite een multimedia containerformaat gebruikt voor het opslaan van digitale video, digitale audio en ondertitels en zelfs nog beelden. Dit soort containerformaat is vaak bekend als MP4-bestanden. Met een M4V converter u kunt eenvoudig converteren, bewerken en branden van verschillende soorten video- en audioformaten zoals MP4, DV AVI, 3GP, QUICK TIME, DVD, VCD, FLV, MPG, MP3, MP2, en WAV enz.

 

U kan problemen tijdens het openen van M4V bestanden als uw computer kan niet bezitten van het juiste programma nodig om dergelijke bestanden te openen. Het gebruik van volledige aanbevolen apps voor Video converter kunt naar behoren openen met andere mediaspelers. Deze types van conversieprogramma’s registreert de gekochte M4V bestanden met verhoogde snelheid en niet in gevaar brengt met de beeldkwaliteit. U bent zelfs kunnen aanpassen van de helderheid, contrast, kleur en volume van het gekopieerde product.  Een geïntegreerde DRM M4V video converter kun je aanpassen van de parameters zoals bitrate, resolutie en frame rate van de output bestanden. Ze converteren zelfs uw M4V bestanden naar formaten voor mobiele applicatie. Met behulp van dit soort toepassingen is een gemakkelijke taak aangezien de baan kan worden bereikt met enkele muisklikken. U bent over het geheel genomen een online-gids die de oplossing voor elk probleem in de conversie kan worden voorzien.

Voor meer informatie over convert m4v, alstublieft Bezoek http://www.aimersoft.com/m4v-converter.html

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Victoria Amersoft

http://www.aimersoft.com/

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief