Eerste workshop in Rhythm, Drumming, Body, Voice & TaKeTiNa in Nederland

Op 4 en 5 juni wordt de eerste workshop in Rhythm, Drumming, Body, Voice en TaKeTiNa gegeven in Ro Theater, Rotterdam. Een samenwerking van drum en ritme experts, Manu Lurquin (België) en Tania Bosak (Australië). Die het lichaam, de stem en drum in één harmonie brengen. Het programma richt zich op improvisatie vaardigheden, arrangeren van ritmische muziek en ritmische onafhankelijkheid.

Deelnemers zullen het samenvoegen en belichaming van ritme, stem en lichaam volledig ervaren tijdens deze workshop . Sessies zijn met handinstrumenten en drums onder begeleiding van gecombineerde elementen van Indiaanse Konnakol, (poli)ritmische muziek en TaKeTina ritmische processen. De workshop is voor alle niveau drummers, muziekdocenten, muziekstudenten, artiesten en nieuwsgierigen naar de diepere elementen van ritme en drummen.

Instrumenten die gebruikt worden voor de workshop zijn djembe, conga, cajon, surdo, dun dun en tamboerijn. Ideaal als deelnemers eigen instrumenten meenemen. Ter gelegenheid zijn drums te huren tijdens de weekend. Vooraf te reserveren na aankoop van een online ticket via info@bosak.com.au  Handinstrumenten worden door de organisatie geleverd.

Speciaal introductietarief voor de workshop per deelnemer is 130 euro. Deze kaarten zijn beperkt beschikbaar. Daarna geldt het volledig tarief van 180 euro. Het studententarief is 150 euro per deelnemer (bij aanvang verplicht een geldig studentenkaart te vertonen, anders geldt het volledig tarief)

Over Manu en Tania

Manu Lurquin is een gespecialiseerde ritme docent en een voormalige student van Arnould Massart. Meer dan 25 jaar rijk aan kennis en ervaring als professionele docent drum, sabar, djembe, Konnakol en conga speler. In India heeft hij de Zuid-Indiaanse Konnakol bemachtigd, Sabar in Senegal van El Hadj N’Diaye Rose, Iba N’diane Rose en Backane Seck. Hij is een actieve lid van de live geïmproviseerde percussie groep Sysmo en geeft naast Sysmito, ritmische immersie workshops.

Tania Bosak is een percussionist, zangeres, actrice, danseres en vergevorderd TaKeTiNa docent. Zij werkt actief samen met de oprichter van TaKeTiNa, Reinhard Flatischler in het geven van trainingen en workshops. Haar kracht zit in het diepgaand verkennen van poliritmische cyclus door middel van stem en percussiegebruik. Tania’s lessen zijn voornamelijk gericht op het integreren van de TaKeTiNa ritme en drumprocessen. Die in een toegankelijk, plezierig en dynamische manier een meervoudige ritmische ervaring meegeeft.

Rhythm, Drumming, Body, Voice & TaKeTina workshop

Data: zaterdag 4 en zondag 5 juni 2016

Tijden: 10.30 – 18.30 uur  ( beide dagen)

Locatie: Ro Theater William Boothlaan 8, 3012 VJ Rotterdam

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief