Eerste all-in-one hondenvoer abonnement in Europa!

barkz-packs-hondenbrokken-snack-speeltjej

Eerste all-in-one hondenvoer abonnement in Europa!

Eindhovense start-up lanceert Barkz, een alles-in-één pakket voor het baasje die het allerbeste wil voor zijn hond en het makkelijkste voor zichzelf.

Je wil je hond graag alle liefde en aandacht geven, helaas schiet dat bij veel mensen met een drukke levensstijl er vaak bij in. Daardoor wordt er niet genoeg aandacht besteed aan goede hondenvoeding en hebben veel honden een tekort aan beweging en gezelligheid. Bovendien zijn er ook zó veel merken hondenvoer, -snacks en -speeltjes. Wat is nu het beste voor mijn vriend?

Met die gedachte is ervaringsdeskundige Bobby van Wordragen, trotse eigenaar van zijn Duitse Herder Hera aan de slag gegaan. “Barkz is niet alleen een box voor de baasjes die hun viervoeter gezond en vitaal willen houden. Honden die maandelijks worden verrast met een verwenpakket, horen bij de Barkz roedel, een community waarin kwaliteit en passie voor honden voorop staat.”

Beste hondenvoer fabrikant uit Nederland

Aangeklopt bij een van de beste hondenvoer fabrikanten in eigen land om een nieuw receptuur te laten ontwikkelen dat goed is voor het grootste deel van de honden. Een receptuur met 100% natuurlijke ingrediënten en toegevoegde vitamines en mineralen. Bovendien bevat het hondenvoer geen chemische toevoegingen en bijproducten, puur natuur dus. “Voor het voer hebben bewust gekozen voor een wat grotere fabrikant in eigen land met tientallen jaren ervaring en kennis, zodat we met eerlijke en duurzame ingrediënten, hondenvoer kunnen leveren van de állerbeste kwalitieit. De snacks komen van een kleinere fabrikant die bijzonder goede kwaliteit snacks produceert, ik zou deze snacks bijna zelf op eten”, lacht Bobby vrolijk. Bovendien worden Barkz honden óók nog eens verrast met een bijzonder speeltje.

Gemak dient de baas

Barkz werkt heel erg gemakkelijk, via een handige voedingscalculator op de site barkz.eu word je doorgestuurd naar een persoonlijk all-in-one pakket, afgestemd op de behoeftes de hond. Je betaalt het eerste termijn met iDeal of Mistercash (voor onze zuiderburen) en dan krijg je het eerste Barkz pakket thuisgestuurd. Elke maand weer iets verrassend dat past bij jouw hond en de tijd van het jaar.

Druk druk druk

“We zien dat steeds meer mensen met een drukke baan en gezinsleven die hun viervoeter niet tekort willen doen met B-merk hondenvoer uit de supermarkt. Barkz baasjes behandelen hun hond net als ieder ander gezinslid, wel zo logisch eigenlijk. We groeien dan ook ontzettend hard. We zijn met één smaak begonnen maar we gaan al uitbreiden naar een tweede smaak” zegt Bobby lachend. “Dit doen we vooral door goed te luisteren naar onze klanten. Alle wensen worden meegenomen om zo sneller tot het beste resultaat te komen. Hoe vaak je een Barkz pakket wil ontvangen, bepaal je zelf. Omdat zo veel mogelijk baasjes Barkz moeten kennismaken met dit unieke concept, krijg je 20% korting op de eerste bestelling.

 

Naast Barkz is Bobby ook eigenaar van het succesvolle verlichtingsmerk Hilox Lighting, een merk dat onder andere halsbanden met verlichting maakt voor honden, vooral veilig en handig voor in ‘t donker. “Het zou dan ook zomaar kunnen dat er ineens een leuke LED-halsband in je Barkz pakket zit”, verklapt Bobby.

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Barkz

http://www.barkz.eu

Eigenaar, bedenker van concepten als Barkz, Hilox en Citeasy.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief