Een rijbewijs aanhanger bij jouw rijschool

Om bij een rijschool een rijbewijs aanhanger te halen is natuurlijk een hoop inzet nodig. Deze inzet wordt dan ook beloont met een prachtige papiertje waarmee jij je aanhanger kunt vervoeren van de ene naar de andere plek. Wel is het minder werk dan een normaal rijbewijs B. De voldoening van het halen is ook enorm.

Praktische tips voor rijbewijs aanhanger

Niet voor elk vervoer heb je een rijbewijs aanhanger nodig. Wanneer je auto in combinatie met de aanhanger minder weegt dan 3500 kilo zijn er weer andere regels dan wanneer dit niet zo is. En iedere auto mag een aanhanger achter de auto die lichter is dan 750 kilo. Een andere regel is dat de maximum massa van de aanhanger niet zwaarder mag zijn dat je auto zelf.  Met deze bovengenoemde regels heb je enkel een rijbewijs B nodig. Een rijbewijs BE is nodig als de aanhangwagen zwaarder is dan 750 kilo. En ook hier wordt weer gekeken naar de combinatie auto en aanhanger.

Handig een rijbewijs voor een aanhangwagen

Hierboven wordt vooral beschreven wat voor verschillende wetten er verbonden zijn aan het behalen van een rijbewijs BE. Er zij ook keuzes als het gaat om de cursussen. Zo kun je een dag een cursus volgen, maar ook is er een optie om vier weken een cursus te volgen. De laatste cursus optie is 8 weken. Het voordeel van het hebben van dit rijbewijs is dat je van niemand meer afhankelijk bent. Je kunt gaan en staan waar je wilt. Wanneer je veel met een caravan op vakantie gaat kun je deze zelf vervoeren. Ook wanneer je graag je boot meeneemt voor een lekkere dag op het water. Maar ook voor je werk is het handig een rijbewijs aanhanger te hebben. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden bij ons, neem dan natuurlijk contact met ons op.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

gerardkempers

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief