Een privé jet huren in Nederland

private-jet-huren-vliegtuighuren.com

Een privé jet huren wordt steeds populairder. Maar als je geld wilt besparen en ongeveer dezelfde luxe ervaring wilt hebben, waarom niet vliegen in de businessclass met een luchtvaartmaatschappij? Een zoekactie op het internet geeft al snel resultaten dat privé vliegen duurder is dan vliegen in de eerste klas van een grote commerciële maatschappij.

Toch is er een groot verschil tussen beide manieren van vliegen. Het begint op de luchthaven. Kleine vliegtuigen hebben geen enorme landingsbanen nodig en ook niet het enorme personeelsbestand. Er zijn veel meer kleinere luchthavens dan grotere, zodat je sneller aankomt op je bestemming. Minder congesties waardoor de reis ervaring veraangenaamd. Je hebt niet te maken met lange check-in rijen, dus wanneer je aankomt, heb je tijd bespaard. Tijd kost geld en veel ergernis is voorkomen. Bagage gaat gelijk in je auto en je hoeft niet te wachten op de bagage band.

U vliegt wanneer u maar wilt. Privé-vluchten zijn niet gebonden aan dezelfde netwerken die gebruikt worden door luchtvaartmaatschappijen. Dus als je vliegtuig genoeg brandstof capaciteit heeft om je bestemming te bereiken, dan ga je in een regelrechte vlucht naar je eindpunt zonder een onderbreking. Dat scheelt veel tijd. Privé vliegtuigen zijn meestal ontworpen om sneller te klimmen dan verkeersvliegtuigen, zodat ze binnen de kortst mogelijke tijd boven het slechte weer kunnen vliegen. Ze vliegen meestal sneller en jets vliegen meestal hoger dan hun grotere concurrenten. Dat brengt hen boven het verkeer, en hebben minder vliegruimte nodig. Vanwege de extra flexibiliteit kunnen de jets beter tegen sterke wind en zijn beter met het voorkomen van ongunstige weersomstandigheden.
Men verspilt minder tijd en is het gemakkelijker om werk gedaan te krijgen.
Zelfs in de eerste of business class is het riskant om vertrouwelijke gesprekken te voeren omdat je niet weet wie er vlak bij je zit.

Dus de volgende keer dat je jezelf afvraagt waarom bedrijven tientallen miljoenen euro’s besteden om hun eigen privé vliegtuigen te kopen in plaats van werknemers op commerciële vluchten te plaatsen, begrijp dat het niet altijd over comfort gaat. Het gaat om tijd en geld besparen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief