Een gebruiksaanwijzing om het leven simpeler te maken

Gerard Wouters geeft 2-daagse workshops door heel Nederland en op zondag 14 en 21 juli komt hij naar Emmen om daar deelnemers te helpen hun leven een stuk simpeler te maken. Tijdens deze workshop leert hij onbewust aangeleerd gedrag af wat de oorzaak is van tegenslag, foute relaties, verdriet angst, depressies, Burnout, en allerlei fysieke klachten door hen te leren dingen “Andersom”  te doen volgens de Taoïstische Niranam-methode. Hiermee krijgen deelnemers een gebruiksaanwijzing om het leven simpeler te maken zonder dat zij iets hoeven te vertellen over hun situatie. Ook fysieke klachten worden direct behandeld. De workshop wordt gehouden op de Slenerbrink 78 in Emmen van 10:00 t/m 17:00 en kost 100,- per persoon. Geïnteresseerden kunnen zich voor 12 juli aanmelden bij Ciska Brakel op telefoonnummer 06 – 55 69 07 27. Zie voor de inhoud van de workshop de pagina www.niranam.eu/agenda.

 

Taoïstische Gezondheid therapeut Gerard Wouters volgde een 7 jarige opleiding onder begeleiding van een Taoïstische privé leraar en heeft al ruim 16 jaar een praktijk waar hij cliënten met psychosomatische en fysieke klachten behandeld. Gerard Wouters geeft workshops en lezingen en is auteur van de boekjes: Doe het Andersom met behulp van de Niranam-methode, Niranam Wijsheden, Verloren Kinderen en zijn laatste boek wat binnenkort uitkomt, Zet je Burnout uit en je depressie af.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerard Wouters

http://www.niranam.eu

Gerard Wouters is een Taoïstische mentale en fysieke gezondheidstherapeut die al 16 jaar mensen helpt in zijn praktijk met psychische en fysieke klachten. Hij doet dat met behulp van de Niranam-methode. Hij werd 7 jaar lang opgeleid door een Thaise privé leraar en combineert een Thaise vorm van manuele therapie met Taoïstische filosofieën en levenswijsheden.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief