Duurzaam Groep Eindhoven

Duurzaam Groep Eindhoven

In 2011 is Duurzaam Groep Eindhoven opgericht. Sinds die tijd hebben wij ons gespecialiseerd in het informeren, inspireren en vooral adviseren van vooral diverse MKB- bedrijven. Onze organisatie is opgericht met het doel om bedrijven en organisaties te adviseren over de kansen om te besparen. Dit is dan niet alleen goed voor hun eigen organisatie, maar dit heeft natuurlijk dan ook een positieve invloed op het milieu. Onze klanten zijn dan ook gericht op de groei van hun eigen organisatie, maar willen tegelijkertijd iets doen voor het milieu.

Wat doet Duurzaam Groep Eindhoven precies voor u?

Om optimaal advies te kunnen geven over besparingen, hebben wij van Duurzaam Groep Eindhoven een stappenplan ontwikkeld. Het stappenplan zal nooit letterlijk uitgevoerd worden, omdat elke organisatie een aanpak op maat nodig heeft en verdiend. In dit artikel zullen we fase 2 van ons stappenplan belichten en u meer informatie en duidelijkheid hierover verschaffen.

Fase 2 in het stappenplan zal zich richten op de besparingen op licht. In deze fase zullen wij bij u langskomen om uw Total Cost of Ownership in kaart brengen. Tevens zullen wij tijdens het bestuderen van deze Total Cost of Ownership direct onderzoek doen naar de mogelijkheden van duurzame energie. Mocht de uitkomst zijn dat een overstap naar LED verlichting voor u ideaal zou zijn, dan kunnen wij die snel en buiten kantoortijden om deze bij u monteren.

Contact met Duurzaam Groep Eindhoven

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Duurzaam Groep Eindhoven? Wij kunnen voor u ondezoeken waar u op kan besparen en bieden de oplossing voor deze problemen vaak in een directe lijn aan. Mocht u meer informatie willen over onze aanpak, ons stappenplan of onze organisatie in het algemeen, dan kan u terecht op de website van Duurzaam Groep Eindhoven.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Jeffrey Aandewiel

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief