Drukkert sluit 50 drukkerijen aan

18 januari 2012

In januari heeft online drukkerij Drukkert.nl via haar wederverkoopprogramma ruim 50 drukkerijen aangesloten als partner. Het doel hiervan is om drukkerijen en bedrijven met grafische activiteiten te ondersteunen met een breder aanbod en veel snellere leveringen van drukwerk.


Drukkert.nl is gericht op snelheid en heeft daar omheen een wederverkoopprogramma ontwikkeld waarbij opdrachten van partners standaard binnen 1 dag worden afgeleverd bij de klant, gepresenteerd met logo van de betreffende drukkerij en met een partnerkorting.


Ronald van der Meer, eigenaar van Drukkert, zegt over deze ontwikkelingen; “Snel leveren is iets wat onze klanten tegenwoordig eisen dus de lat is hoog gelegd. Omdat wij alles zelf produceren kunnen we snel schakelen en zijn 1-dags leveringen standaard gemaakt. We merken dat we hiermee een hoop collega’s blij maken. Inmiddels hebben ruim 50 drukkers en vormgevers zich bij ons aangesloten en zijn we trots om te kunnen melden dat we dit de komende tijd verder gaan uitrollen.”.


Een breed spoed-assortiment voor Nederland en België 
De 24-uurs maatschappij vraagt duidelijk om een nieuwe aanpak voor gebruiksartikelen, waarbij drukwerk of reclamemateriaal veel sneller nodig zijn. Drukkert.nl gebruikt hiervoor nieuwe produktietechnieken, strakke logistiek en een ruime voorraad van alles dat nodig is om standaard in deze snelheid te kunnen voorzien. Niet alleen flyers en kaarten, maar bijvoorbeeld ook spandoeken en roll up banners worden binnen 1 dag afgeleverd, zowel in Nederland als België.


Grafische bedrijven kunnen zich als wederverkoper aanmelden viahttp://spoed.drukkert.nl/wederverkoop.html

Website: 
http://spoed.drukkert.nl/

Lees hier het originele persbericht:
http://spoed.drukkert.nl/persbericht-drukkert-sluit-50-drukkerijen-aan.html 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Drukkert

Drukkert

http://spoed.drukkert.nl/

Drukkert is de snelste online drukkerij met een breed assortiment goedkoop drukwerk, zoals briefpapier drukken, visitekaartjes drukken, roll up banner, spandoek bedrukken, gekleurde enveloppen, folders drukken, boekjes drukken, bedrukt tape

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief