Drie landen toegevoegd aan vakantie-aanbod Afrika

Out in Africa is een betrouwbare en gespecialiseerde reisorganisatie voor reizen naar Afrikaanse landen met korte lijnen naar lokale instellingen. Om deze reden is de reisorganisatie ook erg nauwkeurig in het kiezen, verkennen en monitoren van reisbestemmingen. Dit alles om de toeristen van alle wensen te kunnen voorzien, maar met name ook om een veilige en comfortabele reis te garanderen. Na zorgvuldig onderzoek zijn, aan het toch al ruime reisaanbod, drie landen toegevoegd aan de reisbestemmingen, namelijk Zambia, Mauritius (terug van weggeweest) en Mozambique.

Reizen Zambia
Een Zambia vakantie is de perfecte keus voor wie op zoek is naar ruig en ongerept Afrika. De meeste Zambia reizigers zijn al vaker in Afrika geweest, maar natuurlijk kan een Zambia reis ook uw eerste kennismaking zijn met dit prachtige continent. Bovendien kunt u een Zambia reis goed combineren met andere landen, bijvoorbeeld Zuid-Afrika en/ of Botswana. Out in Africa is één van de weinige aanbieders in Nederland, die ook self-drive Zambia reizen kan organiseren en wel vanuit Johannesburg óf vanuit Livingstone. Zambia heeft goede nationale parken en (voor degenen die gaan rijden) een vriendelijke bevolking en politiek relatief stabiel klimaat. Er zijn geen bijzondere problemen, bijvoorbeeld met betrekking tot veiligheid, dus met een goede voorbereiding is Zambia safari prima voor Afrika liefhebbers.

reizen Zambia

Reizen Mauritius
Op Mauritius treft u een keur aan uitstekende hotels en appartementen. Wie van een ontspannen strandvakantie houdt zal op dit subtropische eiland zeker niet teleurgesteld worden. Een Mauritius vakantie biedt de zekerheid van een geweldig klimaat, een warme oceaan en een perfecte service. Mauritius behoort samen met de Rodrigues en Réunion tot de zogenaamde Mascarene Eilanden. Het vormt een economische gemeenschap met andere eilanden in dit uitgestrekte Indische Oceaan gebied als de Malediven en de Seychellen. Mauritius zelf is ca. 70 km lang en ca. 40 km breed en vrij dicht bevolkt (1.2 miljoen inwoners). Mauritius ligt afgelegen, letterlijk midden in de Indische Oceaan. Het vasteland van Afrika is ca. 2000 km naar het westen !). Dit betekent helaas dat Mauritiusreizen – of liever gezegd de vluchten erheen, – niet heel goedkoop zijn. Hoewel Mauritius als vakantiebestemming het meest bekend is, heeft het inmiddels in de zakelijke wereld ook een goede reputatie verworven vanwege gunstige financiele en juridisch klimaat.

Reizen Mozambique
Een Mozambique reis staat meestal in het teken van een strandbezoek, maar ook een Mozambique safari heeft het een en ander te bieden. Er is bijvoorbeeld het Limpopo National Park, dat samen met het Krugerpark in Zuid-Afrika en het Gonarezhou National Park in Zimbabwe het Great Limpopo Transfrontier Park vormt. Deze drie natuurgebieden staan met elkaar in open verbinding d.w.z. de dieren kunnen vrij van het ene gebied naar het andere bewegen. In theorie betekent dit dus dat u bij een Mozambique safari in het Limpopo National Park dezelfde dieren tegen kunt komen als in het Krugerpark in Zuid-Afrika, maar de wildstand is op dit moment nog lager. Daarnaast is er ook nog het Gorongosa National Park, een stuk noordelijker in het land, een park om in de gaten te houden dus!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ruben Vermeer

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief