Drempelvrije jeugdkampen

Tienduizenden jongeren en kinderen boeken jaarlijks een jeugdreis of jongerenreis zonder dat ze de andere reisgenoten kennen. Dit is spannend, aangezien deelnemers niet weten met wat voor reisgenoten ze op vakantie gaan.

Simi Reizen ( www.simi-reizen.nl) organiseert actieve jeugdreizen waarbij de voorpret al op dag 1 begint. Na boeking ontvangt de deelnemer een gebruikersnaam en wachtwoord en kan inloggen op een speciale website. Hier kunnen ze kennismaken met hun toekomstige reisgenoten. Omdat alleen de voornaam en leeftijd bekend gemaakt wordt, is de privacy gewaarborgd. De site wordt actief gemodereerd.
Tevens organiseert Simi Reizen informatie bijeenkomsten voor zowel deelnemers als ouders, om zo kennis te maken met onze organisatie en bedrijfsvoering. Voorpret vanaf dag 1!

 

Meer info: www.simi-reizen.nl
Simi Reizen organiseert jeugdvakanties die actief zijn. Survivalkampen, bergsportkampen en actieve vakantiekampen in Nederland.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief