Directieversterking CanvassCompany

HILVERSUM, FEBRUARI 2018 – Marketing- en salespecialist CanvassCompany heeft per januari een nieuwe directeur: Onno Draaisma. Als interim-directeur is hij al sinds april 2017 actief bij de organisatie. In december besloten Edwin de Haas (directeur/eigenaar) en hij hun krachten te bundelen, waardoor Draaisma als directeur aan CanvassCompany verbonden blijft. Edwin neemt de verantwoordelijkheid voor de commerciële activiteiten, Onno voor de interne operatie. Gezamenlijk zijn zij verantwoordelijk voor de strategie van de organisatie.
Met Draaisma aan het roer gelooft eigenaar Edwin de Haas in continuering en vergroting van het succes van de organisatie: “Er staat nu een fantastisch bedrijf met een mooi klantenportfolio en een betrokken en vakkundig team. Als organisatie is CanvassCompany klaar voor de volgende fase en Onno is bij uitstek geschikt om die tot een succes te brengen. Hij is een commercieel gedreven man en heeft zichzelf zeker bewezen in het afgelopen half jaar bij CanvassCompany. Ik heb er alle vertrouwen in dat het bedrijf onder zijn directe leiding een periode van nieuwe bloei tegemoet gaat.”
Ondernemersavontuur
Ondernemen zit Onno Draaisma in het bloed. Al jaren is hij actief als businesscoach voor verschillende organisaties en op die manier kwam hij ook in contact met CanvassCompany. “Ik vind het een geweldige uitdaging om een organisatie als CanvassCompany te helpen bij haar toekomstige groei. Ik heb concrete plannen, maar sta ook open voor nieuwe initiatieven. Eén ding is zeker: CanvassCompany is er klaar voor.”
Partner bij commerciële ambities
De komende periode ligt de focus van CanvassCompany op het professionaliseren van de organisatie en het uitwerken van ons nieuwe portfolio. Wij zijn niet meer alleen een salesspecialist met als belangrijkste dienstverlening (het uit handen nemen van) acquisitie. Sinds 2017 zijn we ook officieel Salesforce-partner, waardoor we op het gebied van CRM-implementatie een grote stap hebben gemaakt. Tevens willen we onze positie in de b2b-markt versterken. Het moet bekend worden dat CanvassCompany dé marketing- en salesspecialist is waarmee je in gesprek gaat als je je commerciële ambities wilt realiseren.
Over CanvassCompany
In de afgelopen twaalf jaar heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot specialist op het gebied van sales én marketing. Marketing en sales zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. De visie is dat het realiseren van commerciële ambities een samenspel is van een duidelijke strategie, een gedisciplineerde organisatie en slimme technologie. In stappen helpt CanvassCompany haar klanten meer grip te krijgen op hun commerciële strategie, wat meetbaar leidt tot betere resultaten. Door hun groei-ambities waar te maken, hebben zij meer invloed op de toekomstbestendigheid van hun bedrijf.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CanvassCompany

CanvassCompany

http://www.canvasscompany.nl

CanvassCompany helpt ambitieuze bedrijven met het realiseren van commerciële ambities. Dit doen wij door onze klanten te helpen bij het ontwikkelen van een toekomstbestendige strategie, digitalisering van marketing- en salesprocessen, door inzet van slimme technologie en gedisciplineerde ondersteuning van het marketing- en salesteam. In stappen helpen wij meer grip te krijgen op het commerciële proces. Deze leidt meetbaar tot betere resultaten waardoor ruimte ontstaat voor verdere groei en ontwikkeling.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief