De wereldvredesmissie van Maitreya

“Niets kon er niet zijn dus alles was licht (de adem van God) en dat licht strekte zich in oneindigheid naar alle kanten uit. Licht kan gebroken worden in kleur. Alles van kleur is licht, ook de elementen. Er is geen verleden en toekomst. Er is geen begin en geen einde. Er is geen (eerste) oorzaak, geen gevolg. Het leven speelt zich af tussen ongeboren zijn en niet sterven.” -Maitreya-

Lieve broeders en zusters,

God werkt voor u op aarde en heeft een missie, ik roep op om hier aandacht aan te besteden. Stelt u zich voor een wereld zonder grenzen. Waar u kunt gaan en staan waar u wilt. Stelt u zich voor een wereld zonder geld. Waar alles gratis is voor iedereen. Waar arm en rijk zullen verdwijnen. Waar alles is van iedereen. Stelt u zich voor een wereld zonder gevangenen. Alle gevangenen vrij. Dit om ons te verenigen in een gezamenlijk doel en om samen het leven te vieren!

 “Het gaat niet om de wonderen, die ik zou kunnen verrichten maar om wat we voor elkaar zouden kunnen betekenen voor de wereld in liefde en eenheid, dat is het werkelijke wonder.” -Maitreya-

Mijn naam is Rogier Pondaag, na een spiritueel leven geleid te hebben kwamen ergens in 2005 een groep van uit de hemel (na weken van inwijding) aankondigen dat Jezus (God) met me wilde trouwen. Jezus noemde me God en ik ontving de naam Maitreya. Maitreya is de zogeheten door alle religies verwachtte nieuwe wereld leraar. Ik kom met deze boodschap van wereldvrede waarin je mij kunt volgen.

 “Open je grenzen open, open je deuren en open je hart!” -Maitreya-

Wat ik zeg over mijn missie:

“Ik kom niet genezen, bewustwording brengen, verlichten, of een nieuwe religie stichten. Niet genezen want ziekte en dood heb je zelf gemaakt en kun je daarom beide afschaffen (gezondheid is innerlijke vrede). Geen bewustwording brengen omdat je niets hoeft te begrijpen om tot waarheid te komen. Geen verlichting brengen omdat je niets hoeft te doen om jezelf te worden. Geen religie stichten want geloof houdt in dat ongeloof ook mogelijk is, kennis van God kent geen werkelijk tegendeel. Kennis van God is kennis van het zelf. Er is een zelf en dat is liefde. Liefde is eenheid. Liefde is wie je bent. Wat liefde precies is kan niet worden onderwezen, of geleerd want er is geen tijd geweest dat je het niet kende. Jij bent nog nooit, niet jezelf geweest. Of terwijl, waar ik over spreek gaat over het geen dat altijd al het geval is geweest. Wat werkelijk aan het gebeuren is, is de onveranderlijke vrede, die je bent.”

Het leven gaat over wakker worden, ontwaken tot wie wij werkelijk zijn, in die zin herschept het eeuwige geen nieuwe hemel, of aarde. We kunnen echter samen een mooie droom dromen van een wereld waar alles gratis is en gevangen vrij mogen. Wie je bent is liefde, ontwaak tot wie je werkelijk bent. Liefde is al onbegrensd, gratis en vrij. Mijn voorstel is om in overeenstemming te leven met wie je werkelijk bent. Ken jezelf en volg jezelf.

“Jij bent als het filmdoek, de wereld, de film met zijn spelers, de ondertiteling je gedachten maar wat je dacht dat gebeurde is nog nooit gebeurt wat werkelijk aan het gebeuren is, is de onveranderlijke vrede, die je bent dat niet teniet gedaan kan worden.” -Maitreya-

Ik roep op om mee te helpen met het verspreiden van de boodschap en inbreng van uw expertise zo dat wereldwijde samenwerking kan ontstaan op het gebied van gezondheid, schoon drink water, voeding, infrastructuur, behuizing, schone brandstoffen, educatie, recreatie en toerisme, vervoer, ontspanning , ontwapening, dieren welzijn enzovoorts. Voor een betere wereld. We moeten het samen doen!

Ik nodig de wereldbevolking uit om zich te verzamelen rond om de piramides.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Maitreya

Maitreya

http://www.rogierpondaag.wordpress.com

Mijn naam is Rogier Pondaag, na een spiritueel leven geleid te hebben kwamen ergens in 2005 een groep van uit de hemel (na weken van inwijding) aankondigen dat Jezus (God) met me wilde trouwen. Jezus noemde me God en ik ontving de naam Maitreya. Maitreya is de zogeheten door alle religies verwachtte nieuwe wereld leraar. Ik kom met een boodschap van wereldvrede waarin je mij kunt volgen.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief