De stad Castellón (Spanje) promoot de elektrische fiets met hulp aan zijn kopers

De toename van het gebruik van elektrische voertuigen is evident. Telkens zien we meer mensen op scooters, fietsen, motorfietsen of zelfs elektrische auto’s rijden. Er zijn veel voordelen die dit soort voertuigen ons kunnen bieden, uiteraard met het economische voordeel van dien. Bij het kopen van een elektrische fiets kunnen we praten over een investering voor de toekomst, maar ook nu in Castellón voorstellen om kopers van dit type voertuig te helpen.

Ga binnen en lees

In de stad Castellón (in Spanje) zal een nieuw initiatief worden gelanceerd dat gericht is op het bevorderen van duurzame mobiliteit. Van de gemeenteraad heeft al de volgende publicatie aangekondigd van de eerste hulplijn die alle burgers die uw conversiekit kopen, zal helpen om uw stadsfiets elektrisch te maken (200 euro aan hulp) of, rechtstreeks, om een nieuwe fiets, elektrisch (200 euro voor hulp) of levenslang (100 euro voor hulp).

Het totale bedrag van deze subsidies is 15.000 euro en alle burgers van Castellón die hun duurzame voertuigen hebben aangeschaft van 1 januari tot 30 oktober 2018, komen in aanmerking. Hoewel het maximale aantal begunstigden tussen de 75 ligt en de 150 mensen, afhankelijk van de aankoop die ze hebben gedaan.

Een commissie zal verantwoordelijk zijn voor de bestudering van de ontvangen aanvragen op basis van criteria die de aankoop van conversiekits, de overname in kleine bedrijven en degenen die zich aansluiten bij een vereniging van de sector en ten slotte het feit dat meer dan een familielid kiest voor de beurs.
Van de gemeenteraad is toegevoegd dat de maatregel al in andere steden wordt toegepast en er wordt van uitgegaan dat deze zal bijdragen tot een toename van het gebruik van een duurzame en gezonde manier van vervoer. Bovendien wordt aangegeven dat dit vooral oudere mensen zal bevoordelen, die over het algemeen voor deze comfortabelere modellen kiezen om te reizen.

 


Deze maatregel wil een aanvulling vormen op de gemeentelijke fietslening die volgens de gemeenteraad het mogelijk heeft gemaakt om het gebruik van fietsen in stadsreizen de afgelopen jaren populair te maken. Gebruikers zijn al verdubbeld tot bijna 7.000.

Waarom een ​​elektrische fiets?

Elektrische fietsen, zoals we kunnen zien in de geweldige aanbieding die in een fietsenwinkel bestaat, zijn de meest gevraagde optie in de afgelopen jaren, omdat ze een aantal voordelen hebben ten opzichte van de fietsen van hun leven, zie:
• U hoeft geen rijbewijs te hebben om ze te besturen.
• Door een elektromotor te gebruiken, kunnen ze worden gebruikt door iedereen die geen goede fysieke vorm heeft en aan de andere kant, ze laten je naar je werk gekleed gaan zoals je wilt, omdat je geen grote moeite hoeft te doen.
• Ze hebben een grote autonomie, omdat ze afstanden van 50 km kunnen afleggen, afhankelijk van de terreinomstandigheden en de klimatologische factor.
• Ze worden met een kabel opgeladen alsof het een mobiele telefoon is.
• We spreken van een intelligente investering die heel weinig onderhoud vergt en vele jaren meegaat.

Voordelen van het continue gebruik van fietsen

• Verminder stress en verbeter uw hersenfunctie.
• Versterk het immuunsysteem.
• Activeer de bloedsomloop en voorkom hartaandoeningen.
• Je zult alle spiergroepen van het lichaam versterken.
• Bevestig uw lendegebied.
• Het helpt u lichaamsvet te verminderen en af ​​te vallen.
• Versterk de gewrichten.
• Uw levensverwachting zal toenemen.

Of je nu in Castellón woont of niet, het gebruik van een fiets is iets dat je als gewoonte moet nemen. Als je de jouwe al heel lang parkeert, neem dan de inflator, blaas de wielen op en begin vandaag!

Als je aan de andere kant nog steeds geen fiets hebt. Krijg de uwe snel en veilig bij de Helliot Bikes online fietswinkel. Je kunt ook elektrische fietsen krijgen en, hey, als ze in jouw stad subsidie ​​geven, ga dan voor hen!

Tot morgen met een nieuw artikel van je favoriete sport!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(1 stemmen, gemiddeld: 5,00 van de 5)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief