De ouderwetse sfeer van bier proeven?

Houdt u van op een authentieke manier bier drinken? Kom eens langs bij het biercafé. Hier geniet u nog meer van uw bier, dit komt omdat u in het biercafé sfeer kan proeven en ondertussen kan genieten van uw bier. Hoe gezellig is het om samen met vrienden het biercafé in te duiken en met elkaar wat te gaan drinken? Of om met kennissen weer eens gezellig bij te praten in het biercafé?

 

Verschillende soorten bier

Het biercafé heeft vele speciale soorten bier, onder andere Dikke Mathilde en Delirium Tremens. Verder telt het biercafé ongeveer 43 verschillende soorten bier. Het speciale aan dit biercafé is dat ze Belgisch bier schenken, waardoor u in Nederland de Belgische sfeer kunt proeven.

 

Andere mogelijkheid naast het bier drinken

Naast het bier drinken is er ook een groot terras waar u kunt lunchen of dineren. Dit is mogelijk in grote groepen. De koks in de keuken hebben verschillende menu’s samengesteld voor groepen groten en kleiner dan 15 personen. Zo kunt eerst gezellig met een groep vrienden, collega’s, familie of kennissen wat gaan eten en daarna met elkaar gaan genieten van het overheerlijke bier. Vooral nu het heerlijke voorjaars- en zomer er weer aankomt is het biercafé een grote aanrader. Zo kunt u samen met het overheerlijke bier tot rust komen op het terras. En de echte smaak van bier weer eens proeven, zonder dat er andere smaken aan toegevoegd zijn.

 

Kom u zelf ook langs om te proeven?

Wilt u zelf de authentieke smaak van het overheerlijke Belgische bier proeven? Kom samen met u vrienden naar het biercafé! Geniet van het heerlijke weer, het bier en het lekkere eten wat de koks voor u gemaakt hebben. In het biercafé komt u echt tot rust en kunt u tot de laatste hap/ slok genieten.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

gerardkempers

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief