“De Financiële Reddingsboei” redt je van de financiële verdrinkingsdood

PERSBERICHT:
Als de financiële nood het hoogst is, is de reddingsboei nabij!

Veel mensen worstelen met hun financiën. Rekeningen, aanmaningen… Sommigen dreigen zelfs in de schuldsanering te komen. Mensen die dat hebben meegemaakt vertellen hoe ze elke week slechts een paar tientjes “zakgeld” kregen, en dat een ander alle financiële beslissingen voor hen nam. Een vreemde, die bepaalt of je bepaalde zaken wel of niet mag kopen.

\”De Financiële Reddingsboei\” helpt je om dat schrikbeeld te voorkomen. Tijd voor ingrijpen, tijd voor actie. En omdat zachte heelmeesters stinkende wonden maken, schuwen we daarbij de drastische maatregelen niet.

In het boek helpt Jeroen Langendam je financiële orde op zaken te stellen. Jeroen Langendam heeft een degelijke financiële achtergrond. Zijn HEAO opleiding werd Cum Laude afgesloten. Daarna studeerde hij nog bedrijfseconomie aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zijn afstudeerscriptie ging over Corporate Finance, het vakgebied dat in essentie gaat over het huishoudboekje van bedrijven, maar dan vele malen ingewikkelder.

Na zijn afstuderen kon hij makkelijk aan een goedverdienende baan komen. Maar zoals bij meer mensen klopte ook bij hem het spook van de werkloosheid aan.

Toen hij voor een onderwijsinstelling werkte moest hij de organisatie helpen om een bezuiniging van 25% op te vangen. Deze ervaring kon hij nu voor zijn privé situatie inzetten. Daardoor kon hij het probleem projectmatig benaderen.

In \”De Financiële Reddingsboei\” heeft hij zijn benadering uitgewerkt. Het boek is vanaf nu verkrijgbaar via www.boekbestellen.nl (en binnenkort via Bol.com).

Meer informatie:
www.financielereddingsboei.nl/community

———
Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor vragen kunt u terecht via:
vraagbaak@financielereddingsboei.nl

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief