De Computerdienst voor al uw computer begeleiding aan huis.

Sinds 16 april 2015 kunnen Almeerders (en omgeving) terecht bij De Computerdienst voor persoonlijke begeleiding aan huis.

De medewerkers van De Computerdienst zijn gespecialiseerd in het wegwijs maken van mensen met computer programma’s, zoals Excel, Word, Outlook, Windows 7, Social Media, Windows Moviemaker, de iPad, etc. Maar ook helpen zij mensen bij het leren begrijpen van de computer. Mochten Almeerders onverhoopt problemen hebben met hun computer, televisie, internet, mobiel of andere zaken dan kunnen zij daarvoor ook terecht bij De Computerdienst.

Begrijpelijke taal en doelgericht
“Wij proberen altijd op een duidelijke manier te communiceren, vooral zonder moeilijke woorden. Alles wat er door ons verteld wordt moet begrijpelijk zijn voor iedereen,”  aldus Richard Verduyn Lunel, buitendienstmedewerker bij De Computerdienst.

In deze tijden is het bijna ondenkbaar dat mensen nog zonder computer kunnen, daardoor is het zo belangrijk om ook goed te begrijpen hoe het allemaal werkt. “Wanneer de computer het onverhoopt niet meer doet zijn we direct onthand, ons doel is om dan zo snel mogelijk er voor te zorgen dat de computer als vanouds zijn werk doet.”, vervolgt Richard zijn verhaal.

Vertrouwde omgeving
Omdat De Computerdienst het belangrijk vindt dat de gebruiker de kennis zo snel mogelijk tot zich neemt komen zij bij de mensen thuis. Zij weten als geen ander hoe frustrerend het is om bijvoorbeeld een computer uit de winkel mee te nemen en thuis alles aan te moeten sluiten, met alle problemen en uitdagingen die daarbij horen. Om deze frustraties te voorkomen komt De Computerdienst bij u op locatie.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de diensten van De Computerdienst dan kunt u bellen naar
het telefoonnummer 036 – 841 14 68 of stuur een mail naar info@decomputerdienst.nl. De Computerdienst is op werkdagen bereikbaar van 10.00 tot 17.00. De prijzen van
de diensten vindt u op de website www.decomputerdienst.nl.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief