De bevlogen sprekers voor ‘Werken aan Bevlogenheid’ zijn bekend!

Tijdens de Week van de Bevlogenheid, van 12 t/m 16 juni 2017, worden verschillende deelonderwerpen aangekaart die bijdragen aan meer bevlogenheid op de werkvloer. Donderdag 15 juni staat in het teken van het event ‘Werken aan Bevlogenheid’ in het AFAS Da Vinci Theater te Leusden. Sprekers Prof. Dr Willem van Rhenen (Nyenrode Business University), Wilco van Rooijen (beroepsavonturier) en Bas van der Veldt (CEO van AFAS Software) vertellen ieder hun eigen inspirerende verhaal over bevlogenheid.

Tijdens het event ‘Werken aan Bevlogenheid’ vertellen verschillende bevlogen sprekers hun verhaal. Het event start 14:00 met rond 17:00 een afsluitende borrel. Paul van Heeringen (mede-ondernemer achter het bedrijf IMPACT on the Job en mede-initiatiefnemer van de Week van de Bevlogenheid) zal dit event presenteren. Aanmelden als bezoeker of als bevlogen ‘WvdB editie 2017-ambassadeur’ kan via de website weekvandebevlogenheid.nl.

Prof. Dr Willem van Rhenen (Nyenrode Business University)
“Er is een positieve relatie tussen bevlogenheid en prestaties van bedrijven.” zegt Prof. Dr. Willem van Rhenen. Van Rhenen is hoogleraar Engagement & Productivity aan Nyenrode. Hij is (co-) auteur van talrijke wetenschappelijke artikelen. Tijdens het WvdB-event zal Willem ons meenemen in de laatste inzichten op het gebied van bevlogenheid en de relatie met succesvol ondernemen.

Wilco van Rooijen (beroepsavonturier)
Wilco van Rooijen is de eerste en enige Nederlander die op eigen kracht en zonder extra zuurstof, de zeven hoogste toppen op elk continent en de Noordpool, Zuidpool en de hoogste pool, de Mount Everest bereikte. Wilco heeft met zijn team in de meest extreme omgevingen geleerd dat het verschil tussen succes of opgeven zit in twee dingen. Het hebben van een heldere team purpose (waarom doen we dit?) en het creëren van teambevlogenheid (we gaan er samen 110% voor!). Met expedities, verhalen en avonturen wil Wilco bestaande fysieke en mentale grenzen over en mensen inspireren om het beste uit zichzelf te halen.

Bas van der Veldt (CEO van AFAS Software)
Bas van der Veldt is als Algemeen directeur het bevlogen boegbeeld van AFAS Software. Bas zijn dagelijkse focus is gericht op het aanwakkeren van bevlogenheid bij medewerkers én de AFAS-klantengroep. Bas geeft regelmatig pittige presentaties waarbij hij de aanwezigen én zichzelf een spiegel voorhoudt. Met zijn scherpe spraak en zijn revolutionaire toekomstvisie weet hij menig heilig huisje omver te schoppen op het gebied van E-HRM, Innovatie en bevlogen Leiderschap.

Bevlogenheid in het kort
Bevlogenheid is, de haast magische, state-of-mind die ontstaat wanneer mensen:
– Sterk betrokken zijn bij het werk omdat het bijdraagt aan het gezamenlijke hogere doel/purpose (toewijding); – Datgene doen waar ze plezier aan beleven en helemaal opgaan in het werk (absorptie/flow-ervaring);
– Hierbij bruisen van energie en zich krachtig en trots voelen (vitaliteit).

 

Week van de Bevlogenheid
De initiatiefnemers willen met de Week van de Bevlogenheid een landelijke beweging in gang zetten op weg naar de ambitie ‘in 2025 is 80% van werkend Nederland bevlogen en trots’. Ze komen hiervoor graag in contact met bevlogen leiders/ondernemers die hetzelfde doel nastreven en hier samen met anderen actief invulling aan willen geven. Heb je ook een mooi bevlogen verhaal over bevlogenheid in jullie organisatie? Of praktische tips waarmee je andere leidinggevenden kunt inspireren? Neem dan contact op met info@impactonthejob.nl.

Volg Week van de Bevlogen via de website, Twitter, Facebook en LinkedIn en via #WvdB2017.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Alen Sirovica

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief