Dailywok introduceert interactieve QR-scavenger-hunt

Rotterdam, 2 januari 2012

Dailywok introduceert interactieve QR-scavenger-hunt

 

Al meer dan 5.5 miljoen Nederlanders bezitten een smartphone en daar komen er elke dag nog duizenden bij. De nieuwe mogelijkheden om mobiele technologie in te zetten binnen een marketingstrategie worden daarmee steeds interessanter. Franchiseformule dailywok loopt hierin graag voorop binnen de Nederlandse horeca en introduceert een geheel nieuw concept voor de sector, een interactieve, crossmediale zoektocht gebaseerd op de mogelijkheden van QR-codes, waarbij natuurlijk leuke prijzen te winnen zijn, waaronder een iPhone 4S.

QR-codes zoeken

Deelnemers kunnen in de maand januari QR-codes verzamelen in en rond de 3 vestigingen van dailywok en online. Er worden codes meegegeven bij bestellingen, maar ook opgehangen, verstopt in de vestigingen, geplaatst op de website, bekend gemaakt via social media etc. Codes die veel punten waard zijn, zijn vaak maar kort beschikbaar. Ook zijn er codes die direct een gratis product opleveren. De deelnemer spaart de codes door ze te scannen met een smartphone. De bedoeling is om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Tips, hints en aanwijzingen voor tijdens de zoektocht worden gegeven via social media als Facebook en twitter. De actuele top 20 is te vinden op Facebook.

Nieuwsgierige doelgroep

Dailywok is een jong franchiseconcept in de fastservice sector en richt zich op mensen die volop in het leven staan, vaak weinig tijd hebben, maar wel zeer bewuste keuzes maken. Om deze relatief jonge doelgroep te prikkelen is het plaatsen van advertenties in de traditionele printmedia niet voldoende om het  door de franchiseformule gewenste resultaat te bereiken. Dailywok streeft ernaar loyaliteit te stimuleren door de interactie aan te gaan, onder andere via nieuwe media. Leuke, verrassende, crossmediale (win)acties ondersteunen dit doel en versterken de positieve associaties die de klant met het merk heeft.

Taggin.me

De actie is opgezet met behulp van het platform van taggin.me, wat dailywok ook gebruikt voor het basisloyaliteitsprogramma. Door gebruik te maken van deze technologie was het opzetten van de actie relatief eenvoudig en wordt er veilig en eerlijk gespaard door het scannen van de QR-codes. Deelnemers maken via een custommade pagina een account aan bij Taggin.me, of gebruiken hun bestaande account.

 

 

== Noot voor de redactie ==

Dailywok is een jonge franchiseformule in de fast-service sector met 3 eigen vestigingen. Dailywok serveert snelle en gezonde aziatische wokmaaltijden in take-away boxes. Meer informatie over Dailywok is te vinden op http://www.dailywok.nl

Dit persbericht is ook online te vinden op http://www.dailywok.nl/press/qrhunt waar ook beeldmateriaal van Dailywok te vinden is.

Meer informatie over het Taggin.me systeem is te vinden op http://taggin.me

 

Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met Yunlai Ye (yunlai@dailywok.nl / 0629574616)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief