COSMETIC CLINICS VESTIGT HOOFDKWARTIER IN ALMERE

Cosmetic-Clinics-Almere-binnenkijken

Healthy ageing-kliniek Cosmetic Clinics verplaatste onlangs haar kernactiviteiten van Lelystad naar het Almeerse bedrijventerrein Gooise Kant, aan de Televisieweg 113. Bewoners van Almere, Flevoland en omstreken kunnen hier terecht voor uiteenlopende behandelingen van medische en cosmetische aard, zoals verzachting van de zichtbare effecten van het ouder worden, behandeling van migraine, overmatig transpireren en knarsetanden, teruglopende haargroei en verwijdering van storende vlekken en wratjes.

Vooraf zien hoe je er achteraf uit kunt zien
Bijzonderheid van deze kliniek is de 3D-fotoservice, die met behulp van computeranimatie vooraf al een beeld geeft van hoe het gezicht er na de behandeling uit kan zien.

Soorten behandelingen
Cosmetic Clinics biedt voornamelijk behandelingen met injectables aan, en daarnaast kleine chirurgische correcties. Onder injectables vallen botuline toxine (beter bekend onder de naam Botox), fillers (uitsluitend op basis van hyaluronzuur) en skinboosters (ook wel bekend als ‘mesotherapie’).
Kleine chirurgische correcties worden toegepast op bijvoorbeeld moedervlekken, ouderdomsvlekken, wratten, verschillende soorten naevi en oppervlakkige spatadertjes.
Behalve voor schoonheidscorrecties kan men bij de kliniek ook terecht voor behandelingen met botuline toxine tegen tandenknarsen, migraine en overmatig transpireren, evenals voor haar-mesotherapie, een speciale techniek ter stimulatie van inactieve haarzakjes bij dunner wordend haar.

Openingstijden en behandellocaties
Cosmetic Clinics is in Almere voorlopig geopend op dinsdag, vrijdag en zaterdag. Behandelingen uitsluitend op afspraak. Het eerste intakeconsult is gratis.
Behalve in het verse hoofdkwartier in Almere heeft Cosmetic Clinics behandelmogelijkheden in Lelystad, Dronten, Emmeloord, Putten, Apeldoorn en binnenkort ook in Enkhuizen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief