Canyoning in Ligurië, een manier om uw vakantie te combineren met sport en prachtige natuur!

 

MÜNCHEN – Het bergachtige landschap van Ligurië biedt tal van verschillende manieren om sport en natuur te combineren, zoals bijvoorbeeld Canyoning! Als u van sport en natuur houdt dan is Canyoning een absolute must!

Canyoning doet u in een kloof door middel van boven naar beneden te abseilen, klimmen, springen, glijden en zwemmen. Het is een goede manier om sport en plezier te combineren in de prachtige ongerepte natuur. In Italië is Canyoning beschikbaar in de canyons van Santa Lucia (tussen Albenga en Diano Marina), Barbaira en Rio delle ader (beide bij Ventimiglia).

BlumenRiviera heeft ervaring met de canyoning in Barbeira (Ventimiglia). De gids Luigi zorgt voor de uitrusting zoals een wetsuit, helm en klimuitrusting. Hij legt tevens uit hoe deze gebruikt moeten worden. De canyoning tocht vereist een goede conditie met spectaculaire 8-meter sprongen in het water, in zware stroming zwemmen en rotsen waarover heen geklommen moet worden .

De prachtige natuur met de vele planten, rotsen, en het kristalheldere water zal iedereen betoveren. Zodra zwemmen niet meer gaat, zal er geklommen moeten worden, en ook wordt er gebruik gemaakt van abseilen.

Dankzij de gids kan iedereen aan canyoning mee doen en voelt iedereen zich veilig. Het duurt ongeveer 3-4 uur, afhankelijk van het aantal mensen. Het is geschikt voor beginners, maar een goede conditie is vereist.

Prijzen voor Canyoning:
2 personen:  €125,- per persoon 
3 personen:  €85,- per persoon
4 personen: €65,- per persoon
5 of meer personen: €60,- per persoon

BlumenRiviera biedt verschillende accommodaties aan in de omgeving van Albenga, Diano Marina en Ventimiglia. De website van www.BlumenRiviera.nl bevat nog meer informatie over de vele vakantiewoningen, appartementen, vakantiehuizen maar ook sportmogelijkheden in Ligurië.


BlumenRiviera

Raul Cocca
Ossannastraße 7
80999 München
DUITSLAND

E-mail: info@blumenriviera.com           
Telnr: 0049 – 8989 22 33 00
Website: www.BlumenRiviera.nl

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

BlumenRiviera

BlumenRiviera

http://www.blumenriviera.nl

Al 10 jaar lang zijn wij specialisten in Ligurië en technologisch marktleider op het gebied van vakantiewoningen in Ligurië. Dit hebben wij bereikt door onze betrokkenheid en uitstekende dienstverlening aan onze gasten en de eigenaren van de accommodaties. Wij regelen appartementen en vakantiewoningen van prive eigenaren in Ligurië. Alle accommodaties worden regelmatig gecontroleerd door onze medewerkers. Naast het aanbod van vakantiewoningen bieden wij u uitgebreide informatie over de omliggende regio, persoonlijk samengesteld door onze medewerkers en regelmatig bijgewerkt, zodat u alleen de beste aanbevelingen van ons ontvangt.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief