Building Blocks (part of Dept) benoemt een nieuwe Managing Director in de Verenigde Staten

Building Blocks (part of Dept) kondigt met groot enthousiasme de benoeming van David Hegarty als Managing Director in de Verenigde Staten aan!

Met volledige verantwoordelijkheid voor het leiderschap en de ontwikkeling van Building Blocks in de Verenigde Staten zal David Hegarty een belangrijke rol spelen in het opbouwen van klantrelaties en verhogen van sales. Daarnaast ligt zijn focus op het creëren van thought leadership wat betreft de digitale strategie en transformatie van Building Blocks en haar klanten. David Hegarty sluit zich op een belangrijk punt in de groei van de organisatie aan bij het team. Met een record aantal klanten en groeiend personeelsbestand, zal hij een waardevolle rol spelen in de verdere ontwikkeling van de uitstekende reputatie die de onderneming in de Verenigde Staten heeft.

David Hegarty heeft twintig jaar werkervaring in de technologische sector en brengt zodoende een sterke set kwaliteiten mee. Daarnaast heeft hij een uitstekende reputatie wat betreft relatiebeheer, het ontwikkelen van goed presterende teams en is hij een gepassioneerde hands-on leider.

Hiervoor was David werkzaam bij het internationale marketingbureau Epsilon, waar hij een belangrijke rol vervulde als Senior Director gedurende de Digitale Transformatie werkzaamheden. Daar heeft hij voornamelijk de Adobe Marketing Cloud platform geïmplementeerd, inclusief AEM. In zijn rol was hij verantwoordelijk voor de digitale programma’s van zowel klanten in de financiële dienstverlening als de CPG sector waar hij voorzag in thought leadership en technische architectuur voor geïntegreerde bedrijfsoplossingen.  

CEO Jasper van de Luijtgaarden reageert op de aanwinst: “Ik vind het fantastisch dat David Hegarty zich zal aansluiten als Managing Director in de Verenigde Staten. David is bekend met een groot deel van de technologieën van onze partners en we zijn er zeker van dat zijn consultatievaardigheden en partnerrelaties zullen helpen om nieuwe klanten en projecten binnen te slepen, maar ook om ons huidige uitstekende VS-team te versterken.”

David Hegarty voegt toe: “Met veel enthousiasme sluit ik me aan bij het team van Building Blocks en Dept. Naar mijn weten hebben we samen de perfecte positie om een waardige speler te worden in de markt van Noord-Amerika. Onze oplossingen leveren datagedreven marketing bekwaamheid in de markt in combinatie met uitstekend presterende technische diensten die corporaties in staat stellen om te transformeren in een klantgerichte organisatie met een betrouwbare partner.”

Over Building Blocks (part of Dept)

Building Blocks is onderdeel van Dept – een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit de kantoren in Europa en de US combineren 600 van de meest getalenteerde en ervaren mensen in de industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en het leven makkelijker maken.

Dept bestaat uit de agencies TamTam, Expand Online, a friend of mine, Second Degree, Building Blocks, Studio Dumbar, Be Excellent, Trust Agents, Unskippable, ebrella, Webfactory en Tricode. Het netwerk heeft 600 medewerkers, een gecombineerde omzet van over de €60 miljoen, en kantoren in Duitsland, UK, VS, Nederland, Ierland en Spanje.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Alen Sirovica

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief