Brochurehouders en balie kasten zijn de finishing touch voor uw beursdeelname. Wees er zeker van dat u uw beursdeelname zo compleet mogelijk geregeld heeft!

Indien u deelneemt aan een beurs dan is het van groot belang dat u een gedegen voorbereiding treft. Vooral in het geval van een beurs is een voorbereiding het halve werk. U staat namelijk op een beurs met minimaal tientallen directe concurrenten en zult er dus alles aan moeten doen om op te vallen in de markt. Presentatiewanden en banners zijn voor de hand liggende items die u kunt inzetten gedurende een beurs maar heeft u ook gedacht aan brochurehouders en balie kasten?

Een Brochurehouder nodig? Brochurehouders in verschillende kleuren en maten voor het gestructureerd presenteren van uw folders. De Brochurehouder bestaan uit lichtgewicht systemen, welke gemakkelijk zijn op te zetten en te verplaatsen is naar beurzen, tentoonstellingen en andere gelegenheden. Voor meer attentiewaarde kiest u voor een Brochurehouder met beeldscherm.

In ons assortiment Brochurehouders vindt u:
Expo Floorview Brochurehouders: een serie lichtgewicht brochurehouders voor zien van een TFT LCD scherm. Verkrijgbaar in een 1-vaks balie model en een 2-vaks of 3-vaks vloermodel.
Fold-Up Brochurehouder: een zeer stabiele 5 vaks opvouwbare brochurehouder. Verkrijgbaar in een standaard en luxe uitvoering, geleverd in een handige draagtas of stevige koffer.
ZIP Brochurehouders: behoren tot de beste en fraai afgewerkte brochurehouders die er zijn. Beschikbaar verschillende afmetingen (A5 en A4) en uitvoeringen.

Balie Kasten
Afsluitbare én demontabele roldeurkast bedrukt met uw eigen logo, reclame-uiting, vermelding of lievelings foto.Ideaal om als balie te gebruiken en dé oplossing voor het veilig opbergen van de kostbare/persoonlijke bezittingen van de standbemanning (handtas, laptop, iPad).
Uw orderbonnen, contactformulieren en beursnotities raken niet meer kwijt én uw stand is steevast netjes: Géén dozen met folders, give-aways, etc. meer in het zicht.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Stefan Wijnen

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief