Bedrijfsjubileum? Laat een jubileumboek maken!

Een bedrijfsjubileum is het om meerdere redenen waard te vieren! 

Ten eerste is het natuurlijk een goede reden voor een feestje, waarmee u de interne en externe contacten en relaties weer dichter bij elkaar kunt brengen. Een feestje is altijd al goed voor de teambuilding, maar bij een lustrum heeft u extra mogelijkheden om hieraan te werken. Denk bijvoorbeeld aan een jubileumboek waarin een blijvende verzameling van anekdotes en de geschiedenis van het bedrijf zijn opgeschreven en oude foto’s zijn samengebracht. Het is voor personeel en relaties leuk om te zien dat ze een rol hebben gehad in de historie van het bedrijf. Ook dromen voor de toekomst kunnen in het jubileumboek worden beschreven als een richtlijn voor het volgende lustrum.

Daarnaast biedt een jubileum ook de mogelijkheid voor (gratis) publiciteit, zoals in locale kranten en tijdschriften. Daar komt bij dat bedrijven die al een langer verleden hebben, automatisch ook meer vertrouwen krijgen van klanten. Het feit dat een bedrijf al zoveel jaar bestaat, betekent dat het solide en betrouwbaar is, anders waren de klanten al eerder weggegaan.

Bij het vieren van een jubileum, zoals 25, 50, 75 of 100 jaar, wilt u dat deze mijlpaal op een bijzondere wijze gemarkeerd wordt. In dat geval zijn wij u graag van dienst met bijvoorbeeld de samenstelling van een jubileumboek, magazine, krant en/of kalender. Zelfs denkbaar is een (tijdelijk) nieuwe jubileum huisstijl en jubileumwebsite.

Met het regelen van een dergelijk jubileumfeest komt dus flink wat kijken en daarbij kunt u waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken. En hoeveel jaar uw organisatie ook bestaat, ons team van specialisten staat klaar om daar samen met u iets speciaals van te maken.

jubileumzaken.nl

Blauwpoortsplein 17
3311 AC Dordrecht
078 6130585 / 06 50580086

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(1 stemmen, gemiddeld: 5,00 van de 5)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Stefan Wijnen

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief