Badkamer Radiatoren

Badkamer radiatoren

Het is weer zomer, tijd voor veel mensen om eens lekker een weekje er tussen uit te knijpen. Tevens ook de ideale tijd om een flink te verbouwen in huis. Een van de vele plekken die men graag verbouwt in huis is de badkamer, een mooi nieuw bad, grote douche, nieuwe douchebakken en nieuwe radiatoren. Voor de radiatoren is het het beste moment van het jaar, want de cv-installatie hoeft gelukkig niet te draaien met lekker warm weer.

Badkamer Handdoek radiatoren

De radiatoren in de badkamer zijn in veel huizen nog oude, zogeheten hygiëne paneel radiatoren. Vaak al een keer of twee overgeschilderd en vies van top tot teen. Deze hygiëne radiatoren heten zo, omdat ze ten eerste geen bovenrooster en zijpanelen hebben, en ten tweede goed kunnen tegen vochtige ruimtes. Tegenwoordig echter kunnen bijna alle radiatoren tegen vochtige ruimtes. Hierdoor is het aantrekkelijk een badkamer handdoek radiator op te hangen in plaats van de paneelradiator.

Badkamer handdoek radiatoren zijn radiatoren. Zoals de naam al zegt, kun je handdoeken aan deze radiatoren hangen. Badkamer handdoek radiatoren zijn opgebouwd uit twee verticale buizen, waartussen horizontale buizen zijn gelast. Het zogeheten klimrek ontwerp zorgt ervoor dat er tussen de radiatoren handdoeken kunnen worden opgehangen. Badkamer handdoek radiatoren hebben dus drie comfort functies. Ten eerste zorgt het voor een aangename temperatuur in uw badkamer, ten tweede zorgt het voor een warme handdoek voor na het douchen of badderen. Last but not least kunt u de natte handdoek na het afdrogen tussen de buizen terughangen, waarna de handdoek snel weer droog is. Dit voorkomt natte plekken op uw vloer, stoel of andere plek waar u de handdoek normaliter zou laten drogen.

Handdoek radiatoren ophangen

Badkamer handdoek radiatoren zijn er in twee modellen leverbaar qua aansluitmogelijkheden. De eerste is de conventionele zij-aansluitingen waarbij er onderop de verticale buizen links en rechts twee aansluitpunten zitten. Tevens zitten deze ook boven. Echter heeft u voor de bovenaansluiting vaak nog een stijgbuis nodig, zodat de radiator een goede doorstroming heeft. De tweede mogelijkheid is de moderne midden-onderaansluiting. Deze aansluiting zit midden onder de radiator. Hierop past eenvoudig een zogeheten thermostatisch H-blok welke mooi kan worden afgedekt met een afdekkapje. Op deze manier kunt u de radiator op een mooie manier afwerken en creëert het een mooi geheel aan uw muur.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Jasper Boot

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief