AVB Vertalingen ook in 2013 NEN-gecertificeerd!

AVB Vertalingen is voor 2013 wederom NEN-gecertificeerd! De NEN-EN 15038-norm beschrijft aan welke eisen een aanbieder van vertaaldiensten moet voldoen met betrekking tot de inzet van mensen en middelen, kwaliteitszorg, projectbeheer, contractueel kader en dienstverleningsprocedures. Voor het zesde jaar op rij heeft vertaalbureau AVB voldaan aan alle eisen die Kiwa Nederland voorschrijft voor deze norm.

“AVB Vertalingen stond aan de wieg van deze vertaalnorm en wij zijn enorm trots dat wij ook in 2013 weer NEN-gecertificeerd zijn”, aldus Isabella Occelli-van Rooij, Algemeen directeur. De afgelopen weken heeft Kiwa Nederland een audit gehouden waarbij o.a. de afdelingen Projectmanagement, Administratie, Sales en de Vertalersafdeling onder de loep zijn  genomen. De bevindingen van Kiwa Nederland zijn daarna gepresenteerd in een uitgebreid rapport. Net als AVB Vertalingen weet Kiwa Nederland als kwaliteitswaakhond authentieke vakmanschappen met moderne technologieën te combineren.

Belangrijkste speerpunt van deze hooggekwalificeerde certificering is dat al onze vertalingen vertaald worden door professionele gespecialiseerde native-speakervertalers en gecorrigeerd door onafhankelijke professionele revisoren. Elke vertaling wordt nauwlettend gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid, zodat kwaliteit wordt gegarandeerd.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze NEN-certificering? Neem gerust contact op met ons!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Koen Duits

http://www.avb.nl

AVB Vertalingen is de logische keuze van vele duizenden bedrijven, multinationals, overheidsinstellingen, banken en advocatenkantoren. Onze klanten waarderen al decennia lang onze expertise in juridischeeconomische en financiëlevertalingen. Dat heeft alles te maken met de consistentie, kwaliteit en betrouwbaarheid van onze vertalingen. Maar ook met het complete taalaanbod en de vele soorten specialisaties. Eén vertaalbureau voor alle taaldiensten Wij bieden een hele reeks taaldiensten aan. Traditionele diensten als vertalentolkencorrectie, redactie en copywriting bijvoorbeeld. Maar ook moderne diensten als meertalige DTP, internationale voice-overs, vertaling van contentmanagementsystemen, machinevertaling en dergelijke. Daarnaast wordt AVB Vertalingen betrokken bij connotatie-onderzoek en merklanceringen.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief