Atlascorrectie

Staat uw atlas goed?

 

De atlas is de bovenste nekwervel, die het hoofd draagt. Bij vrijwel iedereen staat de atlas verkeerd ten gevolge van manipulaties bij de geboorte, ongelukken of langdurige stress. Dit kan leiden tot een groot scala aan gezondheidsklachten ofwel tot een blokkade tot herstel. 

Veel voorkomende fysieke klachten die met de atlas samenhangen zijn schouder- en nekklachten, rugklachten, hoofdpijn, migraine, heupklachten, knieklachten, beenlengteverschil, holvoeten of hamertenen. Maar ook kunnen klachten ontstaan die met het zenuwstelsel samenhangen, zoals problemen met de ogen, het gehoor, de reuk, het evenwicht, de keel, de stem, moeite met ontspanning, verwerking van emoties of de spijsvertering.  

 

Nieuw bij Vitaalbalans: atlascorrectie zonder “kraken”

 

Vitaalbalans kan aan de hand van een aantal tests bepalen of de positie van uw atlas correct is. Wij kunnen de stand van uw atlas corrigeren op een zachte wijze, met een speciale techniek zonder manipulatie van de atlas, dus zonder te “kraken”.

Na correctie van uw atlas gaat het lichaam vanzelf aan het werk om de homeostase, het natuurlijk evenwicht, te bereiken. Natuurlijk kan het zijn dat er nog andere factoren meespelen bij uw gezondheidsklachten. Door de unieke combinatie van atlascorrectie met het i-Health analyse- en behandelsysteem kan Vitaalbalans deze factoren opsporen en vele daarvan behandelen. Ook wordt de correctie ondersteund met de juiste energie om beter en sneller het natuurlijk evenwicht te bereiken.

 

Ook preventief

 

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Kinderen die een flinke val hebben gemaakt en ogenschijnlijk niets hebben opgelopen, kunnen een compenserende lichaamshouding aannemen. Dit kan soms pas jaren later tot klachten leiden, die niet meer gerelateerd worden aan de eerdere val. Atlacorrectie helpt ons om meer in balans te komen. 

 

Een atlascorrectie voorafgaand aan osteopathische of chiropractische behandelingen kan ondersteunend werken en het genezingsproces versnellen. 

 

Voorjaarsactie

 

In de maand mei kunt u gratis de stand van uw atlas laten controleren. 

Mail of bel (bij voorkeur tussen 18.30 en 19.30 uur) ons voor een afspraak:

info@vitaalbalans.nl, tel. 026-3820871

 

Meer informatie: www.vitaalbalans.nl/atlas.html

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Tom de Haan

http://www.vitaalbalans.nl

VITAALBALANS - Vitaliteitsanalyse, Energetische behandeling en Atlascorrectie De missie van Vitaalbalans is het verbeteren van de vitaliteit en gezondheid van mensen, zowel particulier als in organisaties.  Met de laatste stand der techniek in energetische analyse en behandeling worden verstoringen in de balans zichtbaar en beïnvloedbaar gemaakt.  Het zelfgenezend vermogen wordt gestimuleerd door gebruik te maken van natuurlijke energiebronnen. De benadering is holistisch: de focus ligt op de totale balans van de mens, zowel fysiek als mentaal. 


Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief