Appartement huren in Wageningen? Met de bouw van appartementencomplex Zernike is dat nu het ideale moment!

Op zoek naar appartement huren Wageningen? De appartementen van appartementencomplex Zernike, gelegen te Wageningen, zijn allemaal voorzien van 2 of 3 slaapkamers en behelzen allen een andere indeling. De appartementen zijn opgeleverd en per direct te huur, aangeboden in de vrije sector. Aan het gebouw Zernike is door de Gemeente Wageningen de straatnaam Mörfelden-Walldorfplein 201 t/m 255 oneven, gegeven. Dit is een verwijzing naar de zustergemeente Mörfelden-Walldorf in midden Duitsland. De gebouwen zijn verbonden door een gemeenschappelijk houten leefdek dat hoofdzakelijk over de parkeerlaag heen ligt. Dit plein is de drager van het plan en biedt een gezellige, veilige plek met een heerlijke groenbeleving. Het appartementencomplex Zernike bestaat uit 28 huurappartementen en zijn per direct te huur.

De omstreek
Een appartement huren in Wageningen is op alle mogelijke fronten zeer interessant. Zo ligt de natuur direct bij u om de hoek! Het Nobelpark ligt aan de rand van Wageningen en met de fiets bent u in 5 minuten in het centrum. Tevens bent u op de fiets in 15 minuten op het intercity station Ede-Wageningen. U hoeft uiteraard niet altijd te fietsen want het openbaar vervoer is hier zeer goed met vele verbindingen naar alle richtingen. Wageningen ligt niet direct aan een grote snelweg met alle ongemakken van dien. Wel is de A12 binnen een paar minuten goed bereikbaar en kunt u van hieruit alle kanten op. Waardoor ook met de auto het Nobelpark uitstekend bereikbaar is. Wageningen ligt gewoon centraal.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Stefan Wijnen

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief