Agendas of Kalenders 2013 kopen? Profiteer van de Vroeg Bestel Actie!

Agenda’s 2013
Nog drie maanden tot het nieuwe jaar weer aanbreekt. Dat betekent natuurlijk weer nieuwe agenda’s en kalenders kopen. Help uw medewerkers (en relaties) hierbij en bestel voor hen mooie nieuwe agenda’s mooi bedrukt met uw bedrijfslogo. Dat komt ook een stuk professioneler over t.o.v. uw relaties. In september 2012 is onderstaande commercial te zien bij Omroep Gelderland. Hierin wordt verwezen naar de ‘Vroeg Bestel Actie’ die gedaan wordt met bedrukte agenda’s en bedrukte kalenders 2013. Klik op de link hieronder om de promotie film te zien.

Youtube link

Wanneer u vóór 1 oktober 2012 een agenda of kalender bestelling plaatst ontvangt u gratis het ‘Vroeg Bestel Cadeau'; een unieke fotolijst met weerstation. Dus wees er vroeg bij, zodat u uw afspraken voor 2013 ook meteen in uw agenda kunt zetten.
Naast deze agenda’s en kalenders bieden wij u tevens andere relatiegeschenken waarmee u uw collega, medewerker of zakenrelatie kunt verblijden. Zoals luxe pennen met eventueel een schrijfmap, diverse paraplu’s, exclusieve wijnsets en diverse spellen.

Van Helden Relatiegeschenken
Bent u op zoek naar goedkope of juist luxe relatiegeschenken ? Of bent u op zoek naar promotieartikelen voor een specifieke doelgroep? Bij Van Helden relatiegeschenken bent u aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar is Van Helden een begrip in de wereld van bedrukte promotie-artikelen en relatiegeschenken. Met meer dan 100 medewerkers is Van Helden gegroeid tot een van de grootste bedrijven op het gebied van promotionele artikelen in Nederland en België.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(1 stemmen, gemiddeld: 5,00 van de 5)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ruben Vermeer

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief