AeWeb en UwBoeking.com sluiten partnerovereenkomst!

Aeweb was al enige tijd op zoek naar een strategische en stabiele partner die een online reserveringssysteem kan leveren die voldoet aan de eisen van deze tijd en heeft met UwBoeking.com de juiste partner gevonden.

 

AeWeb zal het  reserveringssysteem gaan inzetten op verschillende portals. Het product zal ook aangeboden worden als reserveringssysteem dat de ondernemer op zijn eigen website kan toepassen, onafhankelijk van een portal. AeWeb zal het reserveringssysteem onder de naam 123reserveren.com gaan exploiteren. Met deze partnerovereenkomst verheugen AeWeb en UwBoeking.com zich op een plezierige samenwerking.  

           

UwBoeking.com

Is een organisatie dat een geheel automatisch online reserveringssysteem levert voor onder andere eigenaren van vakantiehuizen, campings, bed en breakfasts, hotels, appartementen, chalets etc. Ook biedt UwBoeking.com u de mogelijkheid om uw vakantiewoning gratis te plaatsen op UwVakantiewoning.com. Daarnaast regelt UwBoeking.com uw reserveringen geheel automatisch inclusief de facturatiestroom.

 

AeWeb

Is een uitgever van verschillende portals in de recreatiesector, waarvan kamperenbijdeboer.nl één van de belangrijkste is. AeWeb is sinds 1996 uitgegroeid tot een solide onderneming. Het heeft een netwerk opgebouwd van betrouwbare partners, waaronder programmeurs, ontwerpers en hosting providers. Door de verscheidenheid in aanwezige disciplines is AeWeb zodoende daadwerkelijk in staat om totaaloplossingen voor het internet aan te bieden.  De diensten van AeWeb zijn doeltreffend, toepasbaar én betaalbaar.        

 

 

 

 

       EINDE PERSBERICHT

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

Noot redactie

Voor meer informatie:

Yara van der Kolk

Uwboeking.com

 

Eiffelstraat 34

8013 RT Zwolle

T: 038-4669999

E: info@uwboeking.com / sales@uwboeking.com

I: www.uwboeking.com

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Yara van der Kolk

http://www.uwboeking.com

Een online reserveringssysteem voor gebruik op uw eigen website. Voeg uw vakantieverblijven en beschikbaarheid toe en UwBoeking regelt de gehele reservering voor u (incl. de facturering)!  Het online reserveringssysteem is geschikt voor: vakantiehuizen, appartementen, botenverhuur, caravanverhuur, chalets, campings, stacaravans, Bed & Breakfast of hotel. Alle reserveringen worden automatisch en compleet per email op uw eigen naam afgehandeld, tevens kunnen uw klanten direct de professionele real-time kalender raadplegen met alle beschikbare en bezette datums. Uit onze ervaring blijkt dat uw boekingen met 15 a 20% stijgen wanneer u een online reserveringssysteem op uw website plaatst. Meld u vandaag nog GRATIS aan voor uw online reserveringssysteem. Onze online reserveringsmodule is toepasbaar op iedere website zoals: Joomla, Wordpress, Drupal, HTML etc. Tevens kunt u de reserveringsmodule nu al extra plaatsen op: UwVakantiewoning.com en Toeristeninformatie.eu.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief