ADS Ertner is een geroutineerd partner in de detachering. Grensoverschrijdend vakmanschap maakt onze befaamde 3D ontwerpen mogelijk

Over ADS Ertner
Ingenieursbureau, Detachering bureau en Tekenbureau ADS-Ertner bouwt al 20 jaar aan een uitstekende reputatie. Niet alleen binnen de grenzen van Nederland maar ook daar buiten.

Als onafhankelijk Ingenieursbureau krijgen wij opdrachten uit België, USA, Engeland, Duitsland, China.
Onze technische ontwerpen worden toegepast in tal van sectoren: energie (wkc), utiliteit, infra, telecom, overslag en transport, fabricage half- eindproduct, scheepvaart enz..

Ons Detachering bureau is met name actief in Nederland. Maar als onze medewerkers
in het buitenland willen werken, dan kan dat. Wij beschikken over een omvangrijk mondiaal netwerk.
De vestigingen Capelle a/d IJssel en Tilburg zijn uitgerust met professionele tekenkamers.

Op ons Tekenbureau tekenen wij met tal van verschillende CAD software pakketten en applicaties
waaronder Nordined, Stabicad, StruCAD, Advance Steel en Revit MEP.

3D Ontwerpen
ADS is van opvatting dat in perioden waar de uitgaven zo laag mogelijk moeten blijven en de kwaliteit nog steeds boven aan staat, er een zo eerlijk mogelijke samenwerking zal moeten zijn tussen de architect, de constructeur en de installatie adviseur. Om dan ook de coördinatie van de uitvoering voor een groot gedeelte eerder in het ontwerp te laten gebeuren, is ADS van opvatting, dat discussies en knelpunten veel sneller en beter opgelost kunnen worden. Om dit te bewerkstelligen is ADS begonnen met zijn ontwerpen in 3D aan te bieden. Dit wordt gedaan in Revit MEP. Door de designen 3 dimensionaal op te zetten, kunnen in het ontwerpstadium knelpunten als onder andere vrije ruimte, technische ruimte, transportgebieden in gangen en dergelijke gedetailleerd in beeld worden gebracht, al voordat men begint met de bouw. De ontwerptijd en noodoplossingen in de bouw zullen hiermee dan ook sterk verminderd worden. Door op deze manier te ontwerpen, ontstaat er tevens een gedetailleerde kostenbeheersing welk continu met het ontwerp mee groeit.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Stefan Wijnen

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief