a friend of mine aan de slag voor Roosvicee, Karvan Cévitam en Honig

 

Kraft Heinz heeft a friend of mine (part of Dept) gekozen als creatief bureau dat voor de drie eigen merken Roosvicee, Karvan Cévitam en Honig verantwoordelijk zal zijn voor de volledige realisatie van diverse digitale campagnes. Het eerste werk zal in januari 2018 te zien zijn.

 

Kraft Heinz staat voor lekkere, kwalitatieve producten. Naast het internationale merk Heinz maakt Kraft Heinz in Nederland oer-hollandse producten voor Honig, Karvan Cévitam, Roosvicee, Brinta, Wijko, Venz en De Ruijter.

 

Japie Stoppelenburg, Creative Director van a friend of mine: “Erg gaaf dat we mogen samenwerken met merken als Honig, Karvan Cévitam en Roosvicee. Wij als a friend of mine zijn trots dat wij samen met hen stappen kunnen ondernemen in het digitale vak.”
A friend of mine is onderdeel van Dept – een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit kantoren in Europa en de US combineren 600 van de meest getalenteerde en ervaren mensen in de industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en het leven makkelijker maakt.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Alen Sirovica

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief