7×24.nl – Zorgeloos online boekhouden en factureren

Online boekhouden, maar dan wel RGS Ready. RGS staat voor Referentie Grootboek Schema en dit is een uniform rekeningschema voor alle bedrijven welke gebruikt wordt om diverse informatie naar uitvragende partijen zoals Belastingdienst, Kamer van Koophandel, Banken en CBS te versturen. Met boekhoudsoftware als uitgangspunt heeft Onderzoeksbureau GBNED nu een eerste opsomming voorgesteld van functionaliteit en eigenschappen die vallen onder het stempel ‘RGS Ready’. Zodat eenvoudig is te toetsen in hoeverre (boekhoud)software RGS ondersteunt. 7×24.nl is onderzocht en voldoet aan deze functionaliteiten.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

arievds

http://www.leadgeneratie.frl

Mijn expertise is het aanleveren van kansrijke contacten die bereid zijn om zaken te doen met jou. Hoe succesvol ik hierin kan zijn, hangt af van een aantal factoren zoals; Het leggen van een positief contact: Hoe positiever het contact door de afzonderlijke individuen wordt gewaardeerd, des te sterker wordt de aanpassing (betrokkenheid) ten opzichte van elkaar. Goede communicatie: De kwaliteit van mijn communicatie wordt immers bepaald door de reactie van de ander. Het aantal relevante contacten dat ik kan leggen binnen de beschikbare tijd.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief