75% Besparen op Handsloopwerk? Het kan!

Chicago Pneumatic Power Packs worden aangedreven door een Honda, Briggs@Stratton benzinemotor of degelijke electromotor, hierdoor is hij compact, licht, makkelijk te vervoeren, heeft een geringe uitstoot en geeft weinig geluidsoverlast, dit zijn maar enkele kenmerken van de Chicago Pneumatic Power Pack. Ook de onderhoudskosten zijn zeer laag te noemen en zijn de meest moeilijk bereikbare plekken te bereiken door het ingebouwde wielstel. Heeft u dan nog meer afstand nodig, dan bied een slanglengte van 21 meter uitkomst. Elke unit wordt geleverd in een stalenframe met wielstel en hijsoog.

Chicago Pneumatic Power Pack = besparen op sloopwerk

De aanschafkosten ten opzichte van lucht aangedreven gereedschappen zal u verbazen! Geschatte kosten, luchtcompressor vs CP hydraulic tools, zijn voor hydraulische power pack & tool ca. 75% lager, maar wel dezelfde capaciteit!!!

Investering: Één set 9pk power pack en 19kg sloophamer is minimaal de helf van de prijs van een 25pk compressor met vergelijkbare sloophamer.

Dood kapitaal: door de lagere investeringskosten zal er minder “dood” kapitaal voor de ondernemer zijn. Investeer in hydraulisch aangedreven gereedschap en bespaar met hetzelfde werk en zelfde uurtarief maar minder investering en “dood” kapitaal.

Service kosten: Een compressor is gebouwd uit veel en dure componenten in vergelijking met een hydraulische power pack. In een hydraulische power pack draaien alle onderdelen in olie, dus smering gegarandeerd, hiernaast is dit een gesloten system en kan er geen vuil binnen dringen. De kosten voor servicebeurten liggen aanzienlijk lager, denk aan kleiner filters, minder olie in motor en hydrauliek

Transport: Hydraulische power packs en tools kunnen makkelijke zijn makkelijker te vervoeren. Achter in de bestelwagen, zoals Caddy of Combo, is geen probleem. Iedereen kan het vervoeren, gewoon met 120km/h dus geen tijdverlies en extra brandstofkosten zoals bij een luchtcompressor.

Voordelen Chicago Pneumatic Power Pack:

Geringe Emissie, Compact, Makkelijk te vervoeren, Licht, Kostenbesparend, Brandstofbesparend, Minder onderhoud, Geen last van bevriezing, Vele gereedschappen aan te koppelen, Zelfde capaciteit als lucht gereedschap.

Meer informatie via de Infragereedschap website

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Infragereedschap

Infragereedschap

http://www.infragereedschap.nl

DE GROOTSTE ONLINE LEVERANCIER VAN GEREEDSCHAP & TOOLS VOOR DE TUIN&PARK, STRATENMAKER , INFRA EN GWW BRANCHE, OOK VOOR DE PARTICULIER!   Infragereedschap heeft met meer dan 20 jaar ervaring in de bouwmachine branche een schat aan ervaring opgebouwd. Onze ervaring leert goekoop is duurkoop! Wij bieden u alleen kwaliteit merken. Door A en Basic merken te leveren is er altijd keuze, altijd met de kwaliteit in het achterhoofd, dus waar voor u geld. U wilt toch ook zo lang mogelijk zonder problemen werken met uw machine? Alle machines worden geleverd met fabrieksgarantie, heeft u problemen dan kunt u service van ons verwachten, ook in het veld! Infragereedschap is tevens importeur van diverse merken waaronder: Chicago Pneumatic trilplaten, Chicago Pneumatic trilstampers, Chicago Pneumatic sloophamers, Chicago Pneumatic Power Packs & Tools, Chicago Pneumatic benzine sloophamer, Tremix betonverwerkingmachines, Pramac generatoren, Euro-Shatal bouwmachines en dealer van Makita tuin & park machines, Koshin waterpompen, Echo tuin en parkmachines, Shindaiwa tuin en park machines, Varialaser bouwlasers, Sokkia bouwlasers, Almi Stenenknippers, Cleanlife benzines, Carat diamantgereedschap en diamantdoorslijpschijven en leveren wij alle bedenkbare handgereedschappen 

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief