50 jaar passie met Dr Martens

Dr Martens mannen laarzen zijn een en al avontuur en passie. Festivals, road trips en slapeloze nachten staan synoniem voor je schoenen. Dr Martens zijn gemaakt om de wild side en een nieuwe wereld komfortabel te ontdekken.

 

Voor het 50-jarige bestaan van de merk, de marketing director Danny Freeland heeft besloten om zich te focusen op de herkomst van deze klassieke en iconieke schoenen.

 

Hij legt in die video uit dat de klassieke 1460 en 1461 modellen nog steeds zo populair zijn, na decennia beschikbaarheid. De mensen zijn gewoon gek op deze laarzen voor mannen. Hij herinnert ons ook hoe Dr Martens voor een rock’n’roll way of life staat.

 

Een hele boel Metal, Punk en Grunge artiesten zijn gigantische fans van deze schoenen. Over de verschillende decennia en jaren heen zijn de schoenen ongekend populair gebleven. Verschillende bands hebben op eigen initiatief Dr Martens gebeld om gekoppeld te zijn aan de marketing strategy van Dr Martens. Zij zouden dan de merk opbellen en op CD hoesjes of op hoodpaginas van tijdschriften hun schoenen dragen. Dankzij deze grote namen heeft Dr Martens het altijd goed gehad. De naam is nooit vergeten en staat voor rock’n’roll.

 

Dr Martens bestaat nu 50 jaar en is misschien nog nooit zo trendy geweest. Net zoals Nike of Timberland, de 1460 mannen schoenen zijn nog nooit uit de mode geweest. Alle fashionistas hebben een paar klassieke, onverwoestbare Dr Martens in hun kleedkast.

 

 

Volgens Danny ligt de charme van de originele Dr Martens in het feit dat ze zo snelherkenbaar zijn, van de zool tot aan het geel lipje. Daarmee zijn ze heel snel te herkennen.

 

Dr Martens, Old School Style maar ook moderne inspiraties.

 

De 1460 model is misschien een van de meeste gecustomd schoenen ter wereld. Jarenlang hebben de nieuwe generaties een nieuwe interpretatie aan de schoen gegeven. Door middel van talloze collaboraties met beroemde stylisten en merken, heeft Dr Martens de creatiefste talenten vertrouwd om nieuwe, moderne mannen schoenen te ontwerpen, die, zoals altijd het geval is, opvallen doordat zij zo ontzettend creatief en goed eruit zien.

Pendleton, Ronnie Fieg, Yoshi Yamamoto of Sanrio voor de “Hello Kitty Collection” zijn voorbeelden van deze samenwerkingen. Het is echt iets speicaals als jij als creatief mens uitgekozen wordt om een nieuw paar Dr Martens te ontwerpen.

 

Dr Martnes zijn bijzonder duurzaam en zijn altijd herkenbaar dankzij hun geel lipje. Er zijn eindeloze manieren om je Dr Martens te customiseren.

 

God bless England, god bless Dr Martens !

 

Youtube Video

 

https://www.youtube.com/watch?v=BPMvkuTrCo4

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief