40pluslounge.nl het Meetingpoint voor 40+ers!

40pluslounge.nl

het Meetingpoint voor 40+ers!


over het nieuwe ontmoetingsplatform voor 40-plussers

 

Momenteel is ruim een derde van de Nederlandse bevolking 40 jaar of ouder en daarvan is een substantieel gedeelte eenzaam of alleenstaand (bron: CBS). En ondanks dat deze leeftijdscategorie veelal geniet van het leven, bestaat er toch de behoefte aan nieuwe contacten om het leven te delen. Deze website biedt 40-plussers de mogelijkheid gemakkelijk contacten te leggen met gelijkgestemden.

Voor vriendschappen, relatie

Met 40pluslounge.nl is een eigentijds en veilig ontmoetingsplatform gecreëerd dat single  40plussers en 40plussers in relatie met elkaar in contact brengt. De dienstverlening concentreert zich uitsluitend op 40-plussers en onderscheidt zich van regulieresociale netwerk sites door het ontmoeten en daten te combineren met allerlei sociale, culturele en sportieve activiteiten. 40pluslounge.nl gaat daardoor veel verder dan ‘daten’ alleen. Na echtscheiding, overlijden van partner, verhuizing of kinderen de deur uit vallen 40-plussers vaak in een sociaal gat waardoor zij ruimte krijgen om hun leven weer nieuwe invulling te geven. Ook de 40plusser met een relatie heeft vaak de behoefte aan uitbreiding van sociale contacten zowel online als offline. Al zijn de 40plussers vaak nog zo druk met werk, hobby’s en gezinsleven, willen ze graag actief blijven maar ontbreekt het soms aan mogelijkheden.

40plussers hebben veelal de behoefte om vitaal en actief aan de tweede helft van hun leven te beginnen. Er zijn nog jaren genoeg om deze bijzonder in te vullen. Een fijne relatie en vriendschappen met gelijkgestemden horen daarbij. 40pluslounge.nl wil tegemoet komen aan de mogelijkheden voor haar doelgroep om contacten op te doen en daarmee bij te dragen aan de kwaliteit van leven.

Meer dan kennismaken

Mensen die bij 40pluslounge.nl staan ingeschreven kunnen zich ook aanmelden voor een groot aantal activiteiten. Deze worden op de website exclusief  aangeboden. Dankzij de mogelijkheid zich in te schrijven voor golfevenementen, stedentrips, wandelingen, brunches, borrels, concerten, wijncursussen en talloze sportieve activiteiten, is 40pluslounge.nl meer dan een online ontmoetingsplatform alleen. Leden kunnen ook zelf een evenement organiseren in eigen omgeving. Iedere bezoeker die op de website staat ingeschreven, kan onbeperkt aan deze activiteiten deelnemen.

Online gemak dient de mens

Aan de voorbereiding is ruim een jaar gewerkt om een gebruiksvriendelijke en toegankelijke website te ontwikkelen.  40pluslounge.nl  is gebouwd met de modernste technologie en voldoet aan de meest recente privacyeisen.  Bij inschrijving kun je duidelijk aangeven of je single bent of in relatie, door het geavanceerde e-matching script komen alleen de profielen naar voren die ook daadwerkelijk matchen!

De moderne internetgebruiker is vaak ongeduldig in het zoeken naar de gewenste informatie. Binnen enkele muisklikken moet men gevonden hebben wat men zoekt. Uitgangspunt voor het realiseren van de website was dan ook vooral gebruiksgemak.

 

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met initiatiefnemer/eigenaar Gerda Kemp.

 

Telefoon: 06 21 56 26 62
E-mail:
office@40pluslounge.nl
www.40pluslounge.nl

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

40PlusLounge

40PlusLounge

http://www.40pluslounge.nl

Owner, Initiatiefnemer 40PlusLounge

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief