40% van de Nederlandse communicatie & online marketing bureaus bedrijven heeft geen YouTube kanaal.

40% van de Nederlandse communicatie & online marketing bureaus bedrijven heeft geen YouTube kanaal.

YouTube is anno 2016 de tweede zoekmachine van de wereld en de nummer één zoekmachine voor (product) reviews. Uit onderzoek van FJProducties.nl onder leden van de branchevereniging voor digital advertising en marketing innovatie (IAB) en de Vereniging van Communicatie Adviesbureaus (VEA) blijkt dat meer dan 40% van de leden in 2016 zelf nog geen YouTube kanaal heeft. Van de overige 60% die wel een YouTube kanaal heeft opgezet, heeft vervolgens 46,3% haar YouTube kanaal niet (volledig) volgens de YouTube richtlijnen ingericht.

FJProducties.nl organiseert op woensdag 23 november a.s. voor het derde jaar op rij een online video marketing conferentie met de focus op het ontwikkelen van een video marketing strategie. De nadruk ligt op het inzetten van een (video) customer journey voor bedrijven en op welke manier effectief (YouTube) video marketing inzet kan worden.

De video marketing conferentie vindt plaats in “SPACES” te Den Haag. Tijdens deze conferentie staat de behoefte van bedrijven, om meer te weten te komen van de voordelen van de inzet van video marketing centraal. Tevens gaat FJProducties.nl ook in op de snelle ontwikkelingen en de nieuwe mogelijkheden van verschillende soorten video’s, zoals virtual reality, personalised video’s, live streamen en 360 graden video’s.

2017 wordt het jaar van de inzet van video content. Video zal meer dan 74% van al het wereldwijde internetverkeer zijn. Doelgroepen zoals jongeren, zijn niet meer te bereiken met traditionele media zoals televisie en gedrukte media. De wereld waarin zij zich begeven vindt voornamelijk plaats op social media zoals YouTube, Instagram, Snapchat en Facebook. Ook de manier van content consumeren is in korte tijd enorm veranderd. Ruim 65% geeft aan liever video content te gebruiken dan geschreven content te lezen.

Net als voorgaande jaren zullen er tijdens de video marketing conferentie weer inspirerende sprekers zijn. Onder andere zal Cor Hospes, bekende storytelling & content marketeer, ingaan op de toekomstige content marketing trends. Daarnaast worden er tijdens workshops onder andere geheimen onthuld over hoe je een effectief YouTube kanaal op kunt zetten.

FJProducties.nl is een innovatief bedrijf dat (video) content van A tot Z oppakt. Van het bedenken van een concept, het produceren van video tot het inzetten van online video in de customer journey om meer bezoekers, leads en conversies te realiseren.

Je kunt je hier gratis aanmelden voor de derde video marketing conferentie op woensdag 23 november 2016 Registreer je direct via de volgende link: http://bit.ly/261qQfw

=====================================================================================

Bronnen:

http://iab.nl/over-iab/leden

www.vea.nl/vea-members

====================================================================

Noot voor de redactie

U bent uitgenodigd voor de 3e video marketing conferentie van FJProducties

Meer informatie:

Tijdens kantooruren: 08:30-18:00

FJProducties.nl

  1. Kamerlingh Onnesweg 5

2408 AX  Alphen aan den Rijn

085-7734117

info@fjproducties.nl

Buiten kantoor uren:

Fabian: 06-10490669

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gijs Bodenstaff

https://www.fjproducties.nl

Werkzaam als video SEO strateeg. Wij helpen klanten met het opzetten van een video customer journey. 

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief