4 tips voor de aanschaf van een trampoline

Denk u na over de aanschaf van een trampoline? Zo ja kunnen de volgende vier tips uw helpen bij uw beslissing.

De keuze voor een rechthoekige of ronde trampoline?

Ronde trampolines zijn de meest voorkomende voor in de tuin, terwijl rechthoekige favorite zijn bij ervaren turners. Ronde trampolines dirigeren de springer naar het hart van de trampoline, dit maakt het veiliger voor kinderen. De rechthoekige trampolines hebben dit effect niet, dus is het belangrijk om kinderen goed in de gaten te houden als ze aan het springen zijn.

Welke grootte?

Size does matter! Voordat u over gaat tot aanschaf van een trampoline, meet eerst de de ruimte die u hiervoor beschikbaar heeft. Houdt ongeveer 45 centimeter ruimte over voor het net, deze ruimte is voor als een springer tegen het net aanvalt.

Belangrijke eigenschappen voor trampolines

Er zijn vier dingen belangrijk bij de aanschaf van een trampoline. Ten eerste het frame, dit moet van gegalvaniseerd staal zijn, ook binnen in de buizen. Voor de verbinding, altijd voor een T-stuk kiezen in plaats van een lasverbinding.

Als tweede kies een trampoline met een mat gemaakt van Permatron Polypropyleen. Dit materiaal is UV-bestendig en gaat jarenlang mee.

Als derde belangrijke punt, het randkussen dat de veren bedekt moet van polyster zijn in plaats van PE materialen.

Tot slot, het aantal veren! Dit is afhankelijk van het gewicht van de mensen die er gebruik van gaan maken. Als het voor kinderen bedoeld is zijn er minder veren nodig dan voor volwassenen.

Welke leverancier?

Kies altijd een gespecialiseerd bedrijf, zij hebben de kennis in huis om u te helpen met een goede keuze te maken. Een ruime keuze, hulp met het instaleren van uw trampoline en jarenlange garantie en service

De schrijver heeft al jaren een <a href=”http://www.strayshop.nl/moonwalker-afdekhoes-voor-trampoline-244.html“>Trampoline Winkel</a>  Zijn ervaring en expertise hebben een hoop mensen geholpen de perfecte <a href=”http://www.strayshop.nl/moonwalker-afdekhoes-voor-trampoline-244.html“>Trampoline</a>  voor hun tuin aan te schaffen. Voor meer informatie over trampolines kijk op: http://www.strayshop.nl/spel-vrije-tijd/trampoline.html

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Brent Avina

http://www.strayshop.nl

brentavina

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief